Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

AsztaliteniszTuróczy András Top 12-győztes

2008. január 31., csütörtök, Sport

Buzăuban rendezték meg a hét elején az ifjúsági Top 12 asztalitenisz-versenyt, melyen az ország asztaliteniszsportjának színe-java (természetesen, ifiszinten) jelen volt.

Dobolyi Aladár, a Nagy Mózes Sportklub mestere két versenyzőt nevezett e rangos viadalra: Turóczy Andrást és Barti Lórántot. Mindkettőre büszke lehet. Turóczyra, mert önmagát messze felülmúlva, remek játékkal maga mögé utasította a mezőnyt, Bartira, mert végig nagyszerűen játszott, pillanatnyi felkészültségéhez mérten szerepelt, ő egyébként a mezőny legfiatalabbjai közé tartozott. A Top 12 idei dobogósai:

1. Turóczy András (Nagy Mózes Sportklub) 10 győzelem

2. Mihai Sargu (Beszterce) 9 gy.

3. Bogdan Simion (Konstanca) 8 gy.

Barti Lóránt (Nagy Mózes Sportklub) 3 gy.

Mindkét versenyzőnknek és mesterüknek valamennyi sportbarát nevében gratulálunk.

Szombaton rajt az A-osztályban

Szombaton kezdődik az A-osztály idei bajnoksága. A kézdivásárhelyiek hazai környezetben, a KSE termében kezdenek. A 9 órakor induló küzdelmen részt vevő csapatok: a Craiovai Egyetem, a Buzăui MSC, a Dési CFR és a házigazda Nagy Mózes Sportklub.

Kelemen Attila-emlékverseny

Nagyszerű versenylehetőséget kínál Dobolyi Aladár, amikor meghirdeti a Kelemen Attila-emlékversenyt, melyre szeretettel meghívja a megye amatőr asztaliteniszezőit. A verseny időpontja : 2008. február 3., 10 óra, a helyszín pedig a kézdivásárhelyi KSE terme. Kézdivásárhely egykori pingpongozója megérdemli, hogy egy szép versennyel emlékezzünk rá.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1134
szavazógép
2008-01-31: Elhalálozás - x:

Elhalálozás

Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, nagymama és dédnagymama, a sepsiszentgyörgyi
KOVÁCS BÉLÁNÉ
GÁBOR IRÉNKE
életének 86. évében 2008. január 30-án hosszú szenvedés után elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2008. február 1-jén 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a vártemplomi ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
1158509
2008-01-31: Sport - x:

Téli sportok

Alpin Sport Kupa. Vasárnap az év első síversenyére kerül sor Sugásfürdőn. Az esemény szervezője a sepsiszentgyörgyi Alpin Sport Egyesület, a hét végi viadalra a helyszínen lehet majd nevezni a verseny napján 10 óráig.