Nyílt órák a Waldorf-osztályban

2014. január 29., szerda, Közélet

A szokásos ima és ritmusos gyakorlatok után az első osztályos gyermekek beszámoltak hét végi élményeikről, mivel a hétfői iskolaszünet miatt erre korábban nem volt alkalom, majd a földön kör alakban ülve (felvételünk) megformázták gyurmából a soron következő betűt, és mondták a hozzá illő mondókákat.

  • Albert Levente felvétele
    Albert Levente felvétele

Így kezdődtek tegnap a nyílt órák a sepsiszentgyörgyi Nicolae Colan Általá­nos Iskola Waldorf-osztályában. Incze Beáta tanítványai felszabadultan, a jelen lévő szülőktől nem zavartatva, jól bejáratott ritmus szerint végezték dolgukat, a látogató pedig meggyőződhetett: erre az osztályra ráillenek Szilágyi Domokos sorai: „reggel a kacagás az egekig ér”.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 2876
szavazógép
2014-01-29: Közélet - Bokor Gábor:

Itthon maradásra buzdítanak (Ifjúsági konferenciát szervez a Fikosz)

Nemzetközi ifjúsági konferencia megvalósításán dolgoznak Kovásznán. A kezdeményezésben a fürdőváros és testvértelepüléseinek fiatalsága vesz részt, ha szükséges, más háromszéki, erdélyi településeket is bevonnak – mondta el érdeklődésünkre Kopacz Levente tanácstag, ötletgazda.
 
2014-01-29: Közélet - Ferencz Csaba:

Fakanál körbejár

Január 24-én este második alkalommal szervezte meg a sepsiszentgyörgyi Rotary Klub és a Diakónia Keresztyén Alapítvány a Fakanál körbejár adománygyűjtő vacsorát az Írisz Házban.