Egyes az egyesen

2008. február 7., csütörtök, Sport
A 2008-as idényben a gyorsasági motoros világbajnokság 18 versenyhétvégéjének már valamennyi futamát egyenes adásban kísérhetik figyelemmel az MTV nézői.

Talmácsi Gábor világbajnokunk szereplése mellett magyar szempontból külön súlyt ad a sorozatnak, hogy a negyedliteres géposztályban a magyar Team Tóth, Tóth Imrével, valamint a spanyolok egyik kiemelkedő tehetségű versenyzőjével, Hector Barberával ― korábban az olasz világbajnok Roberto Locatellivel ― harcol, harcolt a dobogós helyezésekért. Nem csak azért tartják fontosnak minden kategória élő közvetítését, mert ezek a versenyek is kiváló szórakozást nyújtanak, hanem azért is, mert a 250 cm3-es géposztálynak is van magyar résztvevője Tóth Imre személyében.

A 2007-es szezon utolsó, 125 cm3-es versenyét több mint másfél millióan nézték az M1-en. Az MTV bízik abban, hogy Talmácsi Gábor és Tóth Imre március 9-i első versenyét, amelyet Katarban ― először a világbajnokság történetében éjszaka és villanyfényben ― rendeznek, hasonló számban kísérik majd figyelemmel a nézők az MTV közvetítésén keresztül.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1849
szavazógép
2008-02-07: Sport - x:

Jégkorong

Papírforma szerinti eredmények születtek a kézdivásárhelyi bajnoki forduló második versenynapján, a Steaua, ha nehezen is, de legyőzte a gyergyószentmiklósiakat, a Csíkszeredai Sportklub pedig a vendéglátó kézdivásárhelyieket. A meglepetésre tehát még várni kell. A második nap részletes eredményei: Steaua—Gyergyó­szentmiklósi Progym 4—3, Galaci Duna—Felcsík 5—2, Kézdivásárhely—Csíkszeredai Sportklub 1—6, a kézdivásárhelyiek gólját Keresztes ütötte. (á)
2008-02-07: Sport - x:

Válogató (Paintball)

A sepsiszentgyörgyi Paintball Sportklub válogatót tart 18 éven felüli fiataloknak azzal a céllal, hogy olyan ötfős csapatot állítsanak össze, amely indulna az idei Balkán-bajnokságon (törökországi, csehországi, litvániai, ukrajnai, oroszországi, lengyelországi állomásokkal). További információkért hívják a 0721 846 777-es telefonszámot. (t)