FutsalCraiova—Spicom 3—0

2008. február 11., hétfő, Sport
Mérkőzés nélküli vereséget szenvedett a sepsiszentgyörgyi B-osztályos futsalcsapatunk, amelynek vasárnap Craiován kellett volna vendégszerepelnie.

Az együttestől megtudtuk, hogy útközben derült ki, játékosaink nem vitték magukkal leigazolásaikat, és így, az érvényben lévő szabályok értelmében, 3—0-ra kapott ki a Spicom. A következő forduló mérkőzései (február 16—17.): Spicom—Piskitelep, Maros—Craiova, Déva—Gyergyószentmiklós. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1720
szavazógép
2008-02-11: Sport - x:

Ötödik a NMISK-KSE (Jégkorong)

Február 7—9. közt Gyergyószentmiklóson került sor az idei Gyilkostó Kupára, amelyen hat U12-es csapat vett részt.
2008-02-11: Sport - Tibodi Ferenc:

A székely vihar (Sportrepülés)

Gyülekeznek a viharfelhők Sepsiszentgyörgy felett... Ne tévesszen meg senkit az előbbi kijelentés, hiszen csak arról van szó, hogy többéves csúszás után végszerelés előtt áll a első teljesen háromszéki készítésű, ultrakönnyű sportrepülőgép, a MJ-2 Tempete (Vihar).