AsztaliteniszVezet a Nagy Mózes Sportklub

2008. március 3., hétfő, Sport

Az A-osztály második fordulóját játszották le Craiovan a nagy Mózes Sportklub asztaliteniszezői. A Dobolyi Aladár vezette együttes —Turóczi, Kanabé, Barti, Veress, Kiss — két győzelmet és egy vereséget könyvelt el.

9—5-re legyőzte Dés csapatát, 9—6-ra Buzău együttesét, és vereséget szenvedett (6—9) a házigazda Craiovától. Két forduló után: 1. Nagy Mózes Sportklub 5 győzelemmel és egy vereséggel, 2. Craiova 4 győzelemmel 2 vereséggel, 3. Dés 3 győzelemmel 3 vereséggel, 4. Buzău 6 vereséggel.

A hét végén a Beszterce Kupa nemzetközi versenyen vesz részt a Nagy Mózes Sportklub. A hazai élmezőny mellett asztalhoz állnak magyar, szerb, spanyol, moldovai asztaliteniszezők is. Rangos versenyt ígér a besztercei hagyományos rendezvény.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 754
szavazógép
2008-03-03: Sport - Áros Károly:

Arany- és bronzérem (Cselgáncs)

Nagyszerűen szerepelt a román válogatottal Miskolcon két kézdivásárhelyi cselgáncsozó.
2008-03-03: Sport - x:

Sepsiszentgyörgy (Minifoci)

Megbotlott az A-osztályos minifoci-bajnokság 15. fordulójában a címvédő: a Mikósokk egygólos különbséggel kapott ki Bodoktól.