Új szakorvosok Kézdivásárhelyen

2008. március 4., kedd, Közélet

A kézdivásárhelyi kórház hétfőtől új szakorvost kapott — tudtuk meg dr. Kelemen András főorvostól, a kórház főigazgatójától. Március 3-tól versenyvizsgával új kardiológust alkalmaztak, dr. Török Fülöp Rékát, aki a belgyógyászat mellett a járóbeteg-rendelőben is fogadja a betegeket. Április elsejétől még egy ortopéd szakorvos kezdi meg tevékenységét Kézdivásárhelyen. (Iochom)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 767
szavazógép
2008-03-04: Közélet - x:

Lakást a szakembereknek!

Amennyiben szakembereket kívánnak a községekbe vonzani — és akarjanak! —, pályázzanak lakásépítésre — ösztönözte a polgármestereket Vajda Lajos az elöljárókkal tartott tegnapi munkaülésen.
2008-03-04: Közélet - x:

Szalagavató a Mikesben

Közel százhúsz végzős diák szalagavató ünnepségét tartották pénteken a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színházban, ahol a maturandusok mellett ünnepelték azokat a XI. osztályosokat is, akik szervezőkként, műsorvezetőkként járultak hozzá az esemény sikeréhez.