4—2 Futsal, A-osztálySpicom—Buzău 7—3

2008. március 6., csütörtök, Sport

Sepsiszentgyörgy, városi sportcsarnok. Nézőszám: közel 300. Vezették: Septimiu Burtescu (Dâmboviţa) és Răzvan Dincuţă (Ploieşti).

Spicom: Miklós—Bokor, Zsigmond, Kulcsár, Bende—Buceleanu, Farkas, Mánya, Tóth, Bocz, Bujdosó. Buzău: Oprea—Chirilă, Roşu, Tomescu, Mirgoace—Puşca, Sârbescu, Stancu. Gólszerzők: Farkas (10.), Bokor (11., 15., 31., 36.), Bende (14., 25.), illetve Mirgoace (12.), Chirilă (20., 24.). Szabálytalanság: 10—2. Szöglet: 6—9.

A találkozó első tíz perce az ismerkedés jegyében zajlott le, majd a 10. percben megszereztük a vezetést. Ezt követően a szentgyörgyiek fölényesen fociztak, ziccert ziccer követett, és természetesen újabb gólok. A második félidőre már elfáradtak a vendégek, így simán nyertük meg a mérkőzést. A meccs legjobb hazai játékosa Bokor volt, a Buzăunál Oprea jeleskedett parádés védéseivel.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 726
szavazógép
2008-03-06: Sport - Tibodi Ferenc:

Öt meccs után újra idegenben (Kosárlabda, A-osztály)

A sepsiszentgyörgyi A-osztályos női kosárlabdacsapatunk a hét végén öt mérkőzés után újra idegenben vendégszerepel. A Mikes Kelemen ISK együttese szombaton a bukaresti Olimpia otthonában lép pályára.
2008-03-06: Sport - Tibodi Ferenc:

Továbbra is harmadikok (Futsal, B-osztály)

Megőrizte elmúlt heti helyét rangsorban a sepsiszentgyörgyi Spicom, miután együttesünk hétfőn csak döntetlent ért el az utolsó helyezett otthonában.