EseménySportnapok, 2008

2008. március 10., hétfő, Sport

Május 23. és 25. között második alkalommal rendezik meg a sepsiszentgyörgyi sportnapokat. A tavalyi rendezvény három nap alatt mintegy 2000 személyt mozgatott meg a közel 40 sporteseményen.

Hibáinkból tanultunk, s az idei sportnapokon több rendezvény lesz, mint 2007-ben, bár a költségvetés nem sokat változott — nyilatkozta Nemes Áron, a rendezvény egyik szervezője. A 2008-as esemény főszervezője a sepsiszentgyörgyi polgármesteri hivatal, amelyet a megyei tanács, a sport- és ifjúsági igazgatóság, valamint a Communitas Alapítvány is támogat. Idén lesznek kimondottan családoknak szervezett programok, de nem marad el a sportereklye-kiállítás, a bajnokok vetélkedője vagy éppen a híres sportolók beszámolója sem. A szervezők most is gondolnak a mozgássérültekre, hiszen egy ilyen jellegű eseményt nem szabad nélkülük megszervezni. A rendezvénynek ebben az esztendőben is a városi stadion és környéke ad otthont. A pályázati űrlapokat március 12-én 15 órától a Kós Károly Iskolaközpont Phare Terméből vehetik át mindazok, akik valamilyen sportprogramot szerveznének. A pályázatok leadási határideje március 28.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 725
szavazógép
2008-03-10: Sport - Tibodi Ferenc:

Olimpia—Mikes Kelemen ISK 46—95 (Kosárlabda, A-osztály)

(12—29, 10—19, 10—29, 14—18)
Fölényes győzelmet aratott a sepsiszentgyörgyi Mikes Kelemen ISK csapata a fővárosi Olimpia otthonában.
2008-03-10: Sport - Áros Károly:

Lankadatlanul (Cselgáncs)

Nincs hét verseny nélkül — ez lehetne a kézdivásárhelyi cselgáncstevékenység mottója, hiszen az új esztendő beköszöntése óta Veres László tanítványai minden hét végén valahol tatamira lépnek. Van úgy, hogy két helyen is. Mint például e hét végén.