SportéletExtrém akadályverseny a Hungaroringen

2015. április 11., szombat, Sport

Jövő szombaton a Hungaroringen kerül sor a Spartan Race elnevezésű akadályversenyre, amelyet már több mint húsz országban rendeztek meg nagy sikerrel.
 

A szervezők tájékoztatása szerint a közel 7,5 kilométeres pálya kialakításánál az elsődleges cél az volt, hogy a résztvevőket „kimozdítsák komfortzónájukból”. Lesznek természetes és mesterségesen kialakított akadályok, az indulóknak tűzön, vízen, sáron és drótokon is keresztül kell majd gázolniuk a siker érdekében. Emellett több olyan kihívással is találkozhatnak majd, ahol cipelni, húzni, gördíteni kell valamit. A Spartan Race azoknak szól, akik szeretnék egyénileg vagy akár csapatban megmérettetni magukat, és végigmenni egy kemény és egyben nagyon szórakoztató pályán. Az erőpróbából kettőt rendeztek tavaly Magyarországon, ezeken több mint háromezren vettek részt, az idei Hungaroringen pedig a tavalyinál jóval keményebb pálya, és az előzetes jelentkezések alapján rekordlétszám várható. Az esemény a családoknak is kínál programot, ugyanis a legkisebbeket a Spartan Kids elnevezésű társrendezvénnyel várják, a gyerekek 3–15 éves korig három különböző korcsoportra bontva futhatnak a különböző szórakoztató, a felnőttekéhez hasonló akadályokkal tarkított pályán. A Spartan Race minden befutója egyedi pólót és érmet kap a célban, az elit futam győzteseit, valamint a legjobb csapatokat pedig díjazzák a szervezők.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1809
szavazógép
2015-04-11: Sport - :

A Sepsi-SIC megnyerte a döntő első meccsét (Női kosárlabda, Nemzeti Liga)

A megyeszékhelyi Sepsi-SIC tegnap este egy pont különbséggel diadalmaskodott a Târgovişte ellen a női kosárlabda nemzeti liga döntőjének első mérkőzésén.
2015-04-11: Sport - :

Éllovast győzött le az OSK (Labdarúgás)

A megyeszékhelyi Sepsi-OSK tegnap délután az I. csoport éllovasát, a Pojorâtat látta vendégül a III. ligás futballbajnokság 19. fordulójában és egy gól különbséggel nyert. A találkozó végeredménye: Sepsi OSK–Pojorâta 1–0. Megyénk másik harmadosztályos együttese, a Zágoni FC is hazai környezetben játszott, és 2–2-es döntetlent ért el a Sporting Lieşti-tel szemben.