Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Kosárlabda, A-osztályUtolsó mérkőzés

2008. március 20., csütörtök, Sport

Az alapszakasz utolsó mérkőzését játssza március 22-én a sepsiszentgyörgyi Mikes Kelemen ISK, a bukaresti Sportul otthonában lép pályára.

A szombati mérkőzést megelőzően a háromszéki csapat a tabella második helyezettje 40 ponttal, a fővárosi alakulat hatodik 34 ponttal. A párharc őszi összecsapását a szentgyörgyi lányok nyerték 64—52-re. Legközelebb március 30-án láthatunk kosárlabdameccset a sepsiszentgyörgyi sportcsarnokban, akkor a hazai bajnokság legjobb román játékosai a pontvadászat legjobb idegenlégiósaival vívnak meg egy gálamérkőzésen. A két csapat összetételéről a szentgyörgyi kosárlabda-kedvelők is dönthetnek, hiszen a www.frbaschet.ro portálon regisztrálás után szavazhatnak a legjobb játékosokra. A Mikes Kelemen ISK legközelebb a rájátszás negyeddöntőjében játszik itthon, továbbjutás eseté­n következik az elődöntő, majd az ötmérkőzéses finálé. A Román Kupában is érdekelt Mikes március 27-én a kolozsvári négyes döntőtorna elődöntőjében az Aradi ICIM-mel mérkőzik meg, a találkozót a Telesport közvetíti élőben 16.30 órától. A másik ágon a Sportul és a házigazda Kolozsvár harcol a fináléba jutásért (Telesport, 18.30 — élő). A sorozat döntőjét március 28-án rendezik meg, amit a Telesport szintén közvetít 18 óra 30 perctől. (tibodi)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1112
szavazógép
2008-03-20: Sport - x:

Pontegyenlőség az élvonalban (Minifoci)

A sepsiszentgyörgyi A-osztályos minifoci-bajnokság 18. fordulójának eredményei és gólszerzői:
2008-03-20: Sport - x:

Megvan ez első magyar érem (Úszás, Európa-bajnokság)

Igaz, csak ezüst, de ilyen kemény mezőnyben aranyos a csillogása. Hosszú Katinka szerezte a 400 m vegyesen, ahol csapattársa, Jakabos Zsuzsanna éppen csak leszorult a dobogóról. Túl a magyar érmen, a hollandok egy világcsúccsal is dicsekedhetnek, női 4x100 m gyorsváltójuk úszott szenzációsan. A férfiak 4x100 m-es gyorsváltó döntőjének végén a győztes oroszokat kizárták.