A Bölöni Figyelő húsvéti száma

2008. március 22., szombat, Közélet
Új köntösben, igényes külsővel és színes képekkel jelent meg a helyi önkormányzat közérdekű lapjának ünnepi száma.

A nyolcoldalas kiadvány azon a korszerű nyomdagépen készült, amelyet nemrég pályázat útján nyert meg az önkormányzat. Ünnepi sorokkal nyitja a lapot t. Fancsal Zsolt református lelkipásztor. Közérdekű cikkek, írások (Kinek tejel a tejkvóta?, Közművelődés Bölönben, Petőfi- és Eminescu-szavalóverseny, Sportrovat, Rendőrségi hírek, Könyvajánló, Praktikus tanácsok stb.) tükrözik a község mindennapi életét. (kgy. z.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 754
szavazógép
2008-03-22: Közélet - x:

Éder Enikő a döntőben

A Szörényi Levente—Bródy János szerzőpáros negyedszázada bemutatott rockoperája Sarolt szerepére pályázik a sok száz versenyző közül a döntőbe jutott kézdivásárhelyi származású temesvári színésznő, Éder Enikő.
2008-03-22: Közélet - x:

Új út Bodos felé

A volt külszíni szénfejtés felszámolási tervezete egy sor, a falura nézve hasznos munkát foglal magában.