ÚszásSzentgyörgyi harmadik hely

2008. március 26., szerda, Sport
Az elmúlt hét végén Piteşti adott otthont egy országos úszóversenynek, amelynek két háromszéki résztvevője is volt.

A 11 éves Mátyás Andrea legjobb eredményét 50 m háton érte el, 39.04-es idővel harmadiknak csapott a célba, és ,,csak" 2 másodperccel maradt le az első helyről. A 13 esztendős Dániel Attila 100 méteres mellúszásban a 29. volt 1:34.00 perccel. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1299
szavazógép
2008-03-26: Sport - x:

Barátság Kupa (Teke)

A kézdivásárhelyi amatőr tekebajnokság 17. fordulójának eredményei: 1. Transintex 32 ponttal és 26 801 fával, 2. Szentkatolnai Kisgazdák 24 ponttal és 24 208 fával, 3. Bujdosó 20 ponttal és 23 408 fával,
2008-03-26: Sport - x:

Piskitelep—Spicom 5—3

Újabb vereséget szenvedett a sepsiszentgyörgyi Spicom, ezúttal a Piskitelep otthonában kapott ki teremfutball-csapatunk. Bokor Jánostól megtudtuk, hogy az elmúlt hét végén lezajlott mérkőzés vége előtt másfél perccel még 3—3 volt az állás, de a véghajrában a házigazdák egy ellentámadásból, majd egy hatméteresből szerzett góllal megpecsételték a meccs végkimenetelét. A szentgyörgyi csapat: Buceleanu—Bujdosó Levente, Bujdosó Loránd, Zsigmond, Farkas, Bokor, Mánya, Bende, Bocz. Gólszerzők: Bende, Mánya és piskitelepi öngól. (t)