Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

MűfalmászásNemzetközi verseny a Margitszigeten

2015. június 15., hétfő, Sport

Június 7-én a budapesti Margitszigeten szervezték meg az ötödik Gi Boulder Jamet, amely egyben Magyar Kupa-forduló is volt.

A szabadtéri versenyre közel kétszáz sportoló nevezett be több kategóriában, a gyerekektől egészen a veteránokig. A sepsiszentgyörgyi Adrenalin SK két sportolóval képviseltette magát a megmérettetésen: a felnőtt női mezőnyben 45 műfalmászó közül Koréh Enikő a 17. lett, míg Szőcs Károly Csaba a felnőtt férfiak között a 103 versenyző közül a 14. helyen zárta a vetélkedőt. A magyarországi megmérettetés a házigazdák és a romániai sportolók mellett szerb, illetve szlovák versenyzők vettek részt. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1076
szavazógép
2015-06-15: Sport - :

Család és egészség hete (Sportélet)

A kézdivásárhelyi önkormányzat sport­irodája a Zöld Nap Egyesülettel és a Gyulafehérvári Caritasszal közösen június 10–14. között rendezte meg a Család és egészség hetét, amely alkalmával több sportrendezvénynek is otthont adott a Sinkovits-stadion és környéke.
2015-06-16: Közélet - Mózes László:

Megkezdődött a turistaidény a Vargyas-szorosban

Önkéntesek pallókat javítottak hétvégén a Vargyas-szorosban, a felújítást a baróti Elveszett Világ Természetvédelmi Egyesület kezdeményezte. A védett terület óvásába szeretnék bevonni a helyi közösségeket is, mert megkezdődött a turistaidény. A szoros gondnokai idéntől új helyzettel szembesülnek: egyrészt korszerűsítik a szorosba vezető utat, másrészt várhatóan befejezik a látogatóközpont építését is.