Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Hírbörze

2015. november 25., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Tudjon meg mindent
A 2014–2020-as uniós költségvetési ciklus pályázati lehetőségeiről tart ingyenes képzést vállalkozóknak a kolozsvári Goodwill Consulting tanácsadó cég. A novemberi képzésekre interneten lehet jelentkezni, Sepsiszentgyörgyön (26-án) és Csíkszeredában az előadásokat magyar nyelven tartják.

A kis- és középvállalkozásoknak szánt vissza nem térítendő támogatásokat ismertetik, bemutatják a Regionális Operatív Program, a Nemzeti Vidékfejlesztési Program, a Versenyképesség Operatív Program, a Nagy Infrastruktúra Operatív Program, valamint a nemzeti támogatási programok lehetőségeit. Olyan kérdések kerülnek terítékre, mint a támogatásra jogosultság feltételei és befektetési ötletek, elszámolható költségek, a támogatások mértéke, megvalósítási feltételek stb.


Business Café
A Junior Business Club által szervezett Business Café soron következő találkozóját november 26-án 19 órakor tartják a kézdivásárhelyi Székely vendéglőben. Meghívott vendégek: Molnár Hunor, a Vocalcycle, az egyedi kerékpárok tervezője és kivitelezője és Fekete Bálint, a különleges anyagokból bútort tervező és készítő Karton Network tulajdonosa. A videokommunikációs előadás ideje alatt csatlakozik az idei Országos Fiatal Vállalkozói Díj tulajdonosa,  Keszthelyi Erik, valamint a Jövő Reménysége Díj tulajdonosa, Békési Brigitta.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 296
szavazógép
2015-11-25: Pénz, piac, vállalkozás - Ferencz Csaba:

Kitörési lehetőségeink (Turizmusfejlesztés)

Az Európai Szociális Alap által finanszírozott humánerőforrás-fejlesztési projekt eredményeit mutatták be a múlt hétvégén a LAM Alapítvány szervezésében. A több szereplő által, Kovászna és Bihar megyei intézmények együttműködésével megvalósított projekt értékelésekor elhangzott, hogy megyénk jelentős turisztikai és gyógyturisztikai lehetőségekkel rendelkezik, az utóbbi időben erőre kapott a vidéki infrastruktúra fejlesztése is, amely a szakképzés és a munkaerőpiac megfelelő egybehangolásával valós kitörési lehetőséget vázol.
 
2015-11-25: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Értesítjük a barátokat és jó ismerősöket, hogy életének 82. évében Sepsiszentgyörgyön elhunyt
SZABÓ ÁRPÁD,
a megyei építővállalat volt technikusa.
Temetése november 26-án, csütörtökön 15 órától a Szemerja negyedi új ravatalozóból.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Emléke legyen áldott.
Gyászoló családja: felesége, gyermekei, unokái, dédunokája, testvérei, vejei és a kiterjedt rokonság
4288440