Elhalálozás

2008. április 23., szerda, Elhalálozás
Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával, de Isten akaratába belenyugodva tudatjuk, hogy a drága jó testvér, sógorasszony, keresztanya, a zágoni születésű, volt kenyérgyári tisztviselő,

DIMA MARGARETA

életének 70. évében rövid, de türelemmel viselt betegség után elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2008. árilis 24-én 16 órakor helyezzük örök nyugalomra a sepsiszentgyörgyi közös ravatalozóháztól.

Részvétfogadás 24-én 15 órától.

A gyászoló család

4206890

Összetört szívvel tudatjuk, hogy a nagyon szeretett édesapa, férj, testvér, rokon és ismerős,

id. KOVÁCS ÁRPÁD

életének 70. évében hirtelen elhunyt.

Temetése 2008. április 24-én 15 órakor lesz a református ravatalozóháztól.

Részvétfogadás a temetés napján 14 órától.

A gyászoló család

4206879

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, id. BARTHA KLÁRA temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, és fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet Péter Zoltán családorvosnak, rokonoknak, és ismerősöknek, barátoknak, akik a nehéz percekben mellettünk álltak.

A gyászoló család

4206841

Megemlékezés

Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezünk a szotyori DÉNES ANNÁRA halálának tizedik évfordulóján. Szí­vünkben örökké élni fog. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos hozzátartozói

4206742

Minden évben eljön a nap, mely mindannyiunk számára fájó emlék marad. Két éve már, hogy itthagyott bennünket a haralyi TARCSI MÁRIA. Szerető szívének jóságát lelkünkben őrizzük egy életen át.

Özvegye és három

gyermeke

7251275

Minden évben eljön az a nap, mely szívünkben fájó emlék marad. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi id. ZÖLDI MIKLÓSRA, akit a kegyetlen halál ma négy éve ragadott el szerettei köréből.

Bánatos özvegye

és két gyermeke

4206757

,,Köszönjük, Istenünk, hogy a miénk volt, és az is marad, mert aki a szívünkben él, az nem halt meg, csak távol van." Fájdalommal emlékezünk MÁTYÁS TÜNDÉRE (szül. KICSI), aki fél éve hagyott itt bennünket. Jósága és szeretete szívünkben örökké élni fog. A jó Isten adjon neki békés, csendes nyugalmat.

Özvegye és lánya

4206761

,,Hiányzol közülünk, a helyed üres lett, egy váratlan pillanat a sírba temetett. Úgy mentél el, hogy nem is búcsúztál, csak a sok emlék maradt, amit itthagytál. Fájó szívvel emlékezünk életünk legszomorúbb napjára, 2005. április 23-ra KONSZA ANNA eltávozásának harmadik évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.

Özvegye, lánya

és édesanyja

4206772

Kegyelettel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi MIKLÓS ZSUZSANNÁRA és MIKLÓS GYULÁRA haláluk 16., illetve 2. évfordulóján. Emléküket szívünkben megőrizzük.

Fiaik

4206878

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1292
szavazógép
2008-04-23: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Könyvbemutató
Sepsiszentgyörgyön, a Bod Péter Megyei Könyvtár olvasótermében ma 19 órától Fülöp Géza marosvásárhelyi könyvtáros, szakíró Hol keressem? Hogy keressem? című új könyvét mutatják be. A szerzőt Kiss Jenő kérdezi a tájékozódás, az információkeresés korszerű lehetőségeiről.
2008-04-23: Magazin - Józsa Lajos:

Régi gyógyszertárak hétköznapjai

A hónap eleji gyógyszervásárlás nem idegesítette a sepsiszentgyörgyi patikussegédet 1836. október 4-én. Csendes volt a patika, annyira csendes, hogy még kölcsönpénzadásra is volt ideje az ezzel is megbízott segédnek…