Halálos baleset Kilyén határában

2008. április 24., csütörtök, Közélet

Tegnap kevéssel déli tizenkét óra előtt közlekedési balesethez riasztották a sepsiszentgyörgyi készenléti felügyelőséget.

A közúti szerencsétlenség Kilyén és Uzon között történt a 103 B jelzésű megyei úton: a bükszádi M. Iuliu Cătălin (31) által vezetett, B-82-BGY rendszámú Dacia Logan frontálisan ütközött a BV-08-SVK rendszámú, C. Dorin (39) kormányozta traktorral. A mentőszolgálat és a készenléti felügyelőség munkatársainak erőfeszítése ellenére a személygépkocsi vezetője belehalt súlyos sérüléseibe.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 753
szavazógép
2008-04-24: Közélet - Szekeres Attila:

Csak óvatosan a fegyverekkel... (Visszajelzés)

Vigyázat a fegyverekkel című, lapunk április 11-i számában megjelent hírünkben tájékoztattunk arról, hogy szigorították a fegyvertartási és -használati törvényt.
2008-04-24: Közélet - Szekeres Attila:

A gépkocsi-tulajdonost bírságolják

Május 1-jétől változik a magyarországi KRESZ, s ez a román állampolgárokra is érvényes. Amennyiben egy gépkocsit szabálytalanságon ér a rendőrségi kamera, a bírságot az autó tulajdonosának küldik ki.