Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Razzia Előpatakon és Hidvégen

2016. május 27., péntek, Közélet

Közlekedésrendészek, közrendészek és a sepsiszentgyörgyi vidéki rendőrség munkatársai lepték el Előpatak és Hidvég köz­séget szerdán. Céljuk a bűnözés visszaszorítása, a biztonságérzet növelése – közölte a megyei rendőrség sajtóirodája.


A rendőrök 40 ellenőrzést hajtottak végre, négy embert a rendőrségre kísértek. 54 bírságot róttak ki 18 500 lej összértékben. Ezek közül 47 jegyzőkönyvet forgalmi kihágásokért, 6-ot gazdasági szabálysértésekért állítottak ki. Egy 14 éves fiút tetten értek lopás közben: egy raktárból emelt el öt tálca tojást. Kiderült, ugyanő egy múlt szerdai lopás elkövetője. Esetében minősített lopás gyanújával folytatják a kivizsgálást. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 296
szavazógép
2016-05-27: Közélet - :

Aranykehely Kató Bélának

Aranykehely-díjjal jutalmazta az International Rural Churches Association Kató Bélát, az Erdélyi Református Egyházkerület püspökét a falusi lakosságért kifejtett munkájáért és az általa létrehozott illyefalvi LAM Alapítvány vidékfejlesztésben játszott szerepéért.
2016-05-27: Közélet - Farkas Réka:

Illyefalvi gondok (Kampányban az MPP)

Illyefalván házról házra járva kampányol Benkő Árpád, a Magyar Polgári Párt (MPP) polgármesterjelöltje, az így készített közvélemény-kutatással igyekeznek felmérni a polgárok elvárásait.