Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Kegytárgyüzlet Sepsiszentgyörgyön

2016. június 10., péntek, Nyílttér

Salus Magis Mind névvel kegytárgyüzlet nyílt Sepsiszentgyörgyön a Grigore Bălan tábornok út és a Lázár Mihály utca sarkán, amelyet június 7-én, kedd reggel Hajdu János főesperes szentelt meg.

  • Fotó: Horváth Szilveszter
    Fotó: Horváth Szilveszter

 

A kegytárgyüzlet választékában megtalálhatóak többek között a liturgikus eszközök és ruhák, gyertyák, vallási témájú könyvek, ajándéktárgyak, dvd-k és cd-k. Nyitvatartási program: hétfőtől péntekig 8–19, szombaton 8–13 óráig. (józsa)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2297
szavazógép
2016-06-10: Nyílttér - :

Az érzékek zöld ösvényén

A nemzetközi gyermeknap alkalmából, június elsején került sor  a Polgár-Társ Alapítvány és a Mol Románia által a Zöld Övezetek Program részeként támogatott, Az érzékek zöld ösvénye című pályázat által megvalósított interaktív tankert felavatására, amelyet a pályázó LAM Alapítvány és a sepsiszentgyörgyi Gulliver Óvoda munkatársainak odaadó munkája hozott létre.
 
2016-06-10: Nyílttér - :

Ízelítő az új Székely Népből

Egy évet váratott magára a Székely Nemzeti Tanács időszakos kiadványa, a Székely Nép 9. számának a megjelenése, de bizonyára mindenki tudja, hogy a 40 000 példányban kinyomtatott és ingyenesen terjesztett újság nem tartalom, hanem anyagiak hiányában késett. Az új lapszám két fő téma köré csoportosítja írásainak jelentős részét.