Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Egyenruhára szoktató verseny

2016. június 10., péntek, Nyílttér

Díjkiosztással ért véget június elsején a Székely Mikó Kollégium szülői bizottsága által meghirdetett, egyenruhára való szoktatást célzó verseny, amelynek során egy hónapig több alkalommal meglepetésszerűen történtek az ellenőrzések.


Akik mindig 100 százalékban teljesítettek, vagyis rendszeresen hordták az egyenruhát, első helyezést értek el, és fagyizhattak. Ezek a következő osztályok voltak: II. B, II. C, IV. C, V. C, VI. B, VI. C, VII. A, VII. D és IX. B.
Akik az ellenőrzések során legalább egyszer 100 százalékban teljesítettek, második díjként csokit kaptak: a 0. B, II. A, II. D, III. A, III. B, IV. A, IV. B, V. A, V. B, VII. C, VIII. A, VIII. B, VIII. D, IX. A, X. A, XI. A. osztályok diákjai.
Gratulálunk a nyerteseknek, és köszönjük szépen a támogatásokat a résztvevőknek és a díjakat biztosító Prima Eis, illetve Choko Pack cégeknek, valamint a szülői bizottság tagjainak (Tóth-Wagner József, Pulugor Izabella és Miklós Ervin) kitartó munkáját. Reméljük, hogy ezzel az akcióval sikerült megszeretni vagy legalább megszokni az egyenruha viselését a Székely Mikó Kollégiumban.
A következő tanévben újrakezdjük, és egy félévre hirdetjük meg, abban bízva, hogy „lassú víz partot mos”.

Kinda Eleonóra, a Székely Mikó Kollégium nevelési felelőse

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 2459
szavazógép
2016-06-10: Nyílttér - :

Ízelítő az új Székely Népből

Egy évet váratott magára a Székely Nemzeti Tanács időszakos kiadványa, a Székely Nép 9. számának a megjelenése, de bizonyára mindenki tudja, hogy a 40 000 példányban kinyomtatott és ingyenesen terjesztett újság nem tartalom, hanem anyagiak hiányában késett. Az új lapszám két fő téma köré csoportosítja írásainak jelentős részét.
2016-06-10: Elhalálozás - :

Elhalálozás

„Számunkra Te soha sem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok. Drága jó szívét, két dolgos kezét, áldd meg, Atyám. S mi köszönjük, hogy Ő lehetett a mi édesanyánk.”
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a sepsiszentgyörgyi
BÖLÖNI MÁRIA-
MAGDOLNA
(született BOTA)
életének 61., özvegységének 21. évében visszaadta lelkét Teremtőjének.
Temetése 2016. június 12-én, vasárnap 15 órakor lesz a közös temető ravatalozóházától.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4292674