FogathajtásIgazi színfolt

2008. május 26., hétfő, Sport

A sportnapok kavalkádjának igazi színfoltja volt a gidófalvi három kettes fogat. Az elegáns tartású, kecses léptű, mozgású lovak valósággal lenyűgözték az edzőpályát körülállók tekintetét. Igyekeztek úgy szerepelni, hogy kétség se férjen ahhoz, hogy valóban részesei a háromszéki lovassport új hullámának, annak a hullámnak, mely igyekszik — jó értelemben véve — elárasztani falvainkat, igyekszik ,,visszalopni" falvainkba a ló szeretetét, külön megbecsülését.

A három fogat: Papp Mihály, segédhajtója Kolcza Arnold, a két lipicai: Phönix és Fuxi (mindkettő hároméves); Kádár László, segédhajtója Balogh Gábor, lovaik: a négyéves Csillag, a kilencéves Kati, és végül Papp József, segédhajtója Papp Géza, lovaik: az ötéves Fecske és a húszéves Holló. Remekül alkalmazkodtak a kavalkád zsivajához, lármájához, a repülőmodellek zúgásához, a paintballosok fegyverropogásához, s alig várták, hogy az akadályok közé léphessenek, s megmutassák, mire képesek. (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1492
szavazógép
2008-05-26: Sport - Áros Károly:

A nyári olimpiai játékok, 15.

2008-05-26: Sport - x:

,,Sírjon a te anyád...”

A címben szereplő mottóval hirdették meg — nagyon szellemesen — az RMDSZ—MPP kispályás labdarúgó-mérkőzést.