Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Kick-boxSzabó István Világkupa-nyertes

2008. május 29., csütörtök, Sport

A szegedi XIV. Világkupa-viadalra az egykori sepsiszentgyörgyi ökölvívóedző, Papp Ferenc három kick-box-versenyzővel utazott ki, a sepsiszentgyörgyi Szabó Istvánnal (86 kg), a moldovai Petrică Dumitrachival (60 kg) és a máramarosszigeti Kovács Ionellel (75 kg).

Mindhárom az FC Brassó sportolója. A nagyon rangos viadalon remekelt a szentgyörgyi Szabó István, aki előbb egy finn vetélytársát ütötte ki a második menetben, majd ugyanezt tette magyar ellenfelével szintén a második menetben, és végül megszerezte súlycsoportja serlegét. A másik két versenyző kiesett az előcsatározásokban.

Versenyzőnk és edzője ezúton is köszönetet mond Finna Ervin és Hódi István támogatóknak, akik az Oltmező út 7. szám alatti létesítményükben nagyszerű lehetőséget biztosítottak és biztosítanak a küzdősport híveinek, s hozzájárulnak egy sor sportág fellendítéséhez.

Hozzászólások
Szavazás
Tart-e a koronavírus-járvány második hullámától?eredmények
szavazatok száma 166
szavazógép
2008-05-29: Sport - Áros Károly:

A XVI. Erdővidék-duatlon (Iskolai sport)

Az idei — a rendezvény történetében immár tizenhatodik — Erdővidék-duatlontalálkozónak a magyarhermányi Máthé János Általános Iskola volt a házigazdája. Tíz erdővidéki iskolából — nagyajtai Kriza János Általános Iskola, Középajtai Á. I., köpeci Gaál Mózes Á. I., vargyasi Borbáth Károly Á. I., Erdőfülei Á. I., bardoci Benkő József Á. I., Székelyszáldobosi Á. I., nagybaconi Benedek Elek Á. I., szárazajtai Ajtai Abod Mihály Á. I., magyarhermányi Máthé János Á. I. — hetven tanuló vett részt. A dobogósok:
2008-05-29: Sport - Tibodi Ferenc:

Szentgyörgy—Fradi meccs

Tegnap délután igazi futballcsemegének voltak tanúi azok a sepsiszentgyörgyiek, akik kilátogattak a városi stadionba. Túlzás nélküli az előbbi kijelentés, hiszen megyénkbe látogatott az 1970-es évek KEK-döntős és az 1990-es években a Bajnokok Ligájában szereplő Ferencváros csapatainak közös válogatottja.