Elhalálozás

2016. december 30., péntek, Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, a szacsvai születésű sepsiszentgyörgyi
özv. VÁRZA MIHÁLYNÉ
PÁSZTOR ILONA
88. életévében hosszú betegség után örökre itt hagyott bennünket.
Temetése 2016. december 31-én, szombaton 13 órakor lesz a vártemplomi ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
18624

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, testvér, nagymama, rokon és ismerős,
PÉTER MAGDOLNA
(szül. BALÁZS)
életének 70. évében december 17-én hosszan tartó betegség után csendesen elhunyt.
Temetése január 5-én lesz Budapesten.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4296541

Köszönetnyilvánítás
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik FRENCZ JÁNOS (Öcsi, Tataka) temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
4296566
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik özv. SZÁSZ JÁNOS temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
4296564

Megemlékezés
Hiányzik az illata, az érintése, a szeretete. Így emlékezem anyukámra, a bikfalvi születésű sepsiszentgyörgyi VARGA ROZÁLIÁRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes.
Leánya, Gabika
és családja
3679/b
Sebzett szívünk gyógyíthatatlan fájdalmával emlékezünk a drága jó feleségre, édesanyára, RUSU ENIKŐRE halálának első évfordulóján. Emlékét örökre szívünkbe zártuk. Nyugodjék békében.
Bánatos hozzátartozói
4296514
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a sepsiszentgyörgyi CSOMA ÉVA MÁRIÁRA és FEJÉR LAJOSRA haláluk 20. évfordulóján. Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.
Szeretteik
4296563
Fájó szívvel emlékezünk KÓSA GYULÁRA halálának első évfordulóján. Emléke szívünkben örökké élni fog.
A gyászoló család.
3678/b
Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. De abban reménykedünk, hogy jó helyre mentél, mert te a jónál is jobbat érdemeltél. Kegyelettel és soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a gyimesfelsőloki születésű sepsiszentgyörgyi SZŐCS ANTÓNIA ANNÁRA (szül. GÁBOR), akit két éve kísértünk utolsó útjára. Drága jó szívét, két dolgos kezét áldd meg, Atyám, s mi köszönjük, hogy ő lehetett a mi édesanyánk. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Bánatos özvegye, három gyermeke
és két unokája
4296532
„Küzdöttél, de már nem lehet, csend ölel át és szeretet. Csak az hal meg, kit felednek, örökké él, kit igazán szeretnek.” (Kosztolányi D.) Fájó szívvel emlékezünk id. RÁDULY JÁNOSRA, aki két éve itt hagyott bennünket. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4296557
Hiányát mindennap érezve, emlékét szívembe zárva, fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezem drága jó édesapámra, az uzoni id. VÁNCSA JÁNOSRA halálának 18. évfordulóján. Emléke szívemben örökké élni fog. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerető leánya
4296189
 
Cikk megjelenési időpontja: 2016-12-30 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint kétirányúvá kellene-e tenni a sepsiszentgyörgyi Gábor Áron utcát?eredmények
szavazatok száma 745
szavazógép
2016-12-30: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Szilveszter Sepsiszentgyörgy főterén
Hagyományosan tűzijátékkal és koncertekkel, utcabállal búcsúztatják az óévet, köszöntik az új évet Sepsiszentgyörgy központjában. Idén a légkört Grid alapozza meg, aki jó hangulatú funky dallamokat és ritmusokat ígér, majd a Takáts Tamás Blues Band koncertezik 23.20 órától.
2016-12-30: Belföld - :

Kezdődhet a Colectiv-per

Elrendelte tegnap a Bukaresti Törvényszék az elsőfokú tárgyalás elkezdését az úgynevezett Colectiv-perben, amelyben gondatlanságból elkövetett emberöléssel, testi sértéssel, valamint a biztonsági és munkavédelmi előírások be nem tartásával vádolják a fővárosi szórakozóhely három tulajdonosát, Alin George Anastasescut, Paul Ganceát és Costin Mincut. Ugyanebben az ügyben bíróság elé állították még a klubot lángra lobbantó tűzijátékot rendező pirotechnikai cég három képviselőjét, azaz Daniela Niţă tulajdonost, Cristian Niţă igazgatót és Viorel Zaharia pirotechnikust.