Olt menti ellenőrzések

2017. április 22., szombat, Közélet

A Felső-Olt mentén tartott ellenőrzéseket csütörtökön a sepsiszentgyörgyi rendőrség vidékkel foglalkozó osztálya a gidófalvi, sepikőröspataki, sepsibodoki, málnási, mikóújfalusi és sepsibükszádi őrsök munkatársaival közösen.


Az akció során 66 embert igazoltattak, 66 közúti közlekedőt (gépkocsivezetőt, kerékpárost, szekerest) ellenőriztek, 18 bírságot róttak ki 8670 lej összértékben, egy köbméter törvénytelenül kivágott faanyagot lefoglaltak – közölte a rendőrség sajtóirodája tegnap. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1739
szavazógép
2017-04-22: Közélet - :

Oltások csecsemők számára

Megérkezett Háromszékre is a régóta várt hexavalens (torokgyík, szamárköhögés, merevgörcs, gyermekbénulás, B hepatitis és haemophilus influenza elleni)  oltóanyag – tájékoztatta tegnap lapunkat Lucia Şereş gyermekorvos.
2017-04-24: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

A Szent György Napok programja
MA: 10-től és 12-től Angyalbárányok – a szlovákiai Écsi Gyöngyi bábos meseelőadása a Bod Péter Megyei Könyvtárban; 17-től tárlatvezetés: Akkor és most – a budapesti C3 Kulturális és Kommunikációs Központ videógyűjteményének kiállítása a MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótérben;