Forma–1Kubica tesztel a Hungaroringen

2017. július 25., kedd, Sport

Az F1-es Renault-istálló hivatalosan is bejelentette, hogy a Magyar Nagydíjat követő jövő heti teszten Robert Kubica is vezeti az autóját.

A jobb karját 2011-ben ralibalesetben kis híján elvesztő lengyel tesztelése jelentős lépés a visszatérés felé. A csapatok az idényközi teszteken csak két napon ültethetnek autóba F1-es rutinnal rendelkező pilótát, és a francia istálló ebből az egyiket Kubicának adja. Kubica eddig is tesztelt a Renault-val, de csak többéves autóval, az ideit most próbálhatja ki először. Ha a lengyel jól teljesít, és bírja a megterhelést, jövőre Nico Hülkenberg csapattársa lehet – bár egyes pletykák szerint már az ősszel válthatja Jolyon Palmert. (Nemzetisport.hu)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1883
szavazógép
2017-07-25: Sport - :

Első a Mezőkövesd (Labdarúgás)

A Mezőkövesd maradt az egyedüli százszázalékos csapat a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulóját követően, így vezeti a rangsort.
2017-07-25: Magazin - :

Szent Kinga-évforduló

725 éve, 1292. július 24-én halt meg Árpád-házi Szent Kinga lengyel királyné, Lengyelország és Litvánia védőszentje.