Gyermekeink

2018. január 25., csütörtök, Család
Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1883
szavazógép
2018-01-25: Család - :

Eltűnnek a férfiak? 2.

Azok a kihívások, amikkel egy mai férjnek, apának szembe kell néznie, sokkal nehezebbek, mint amelyekkel a mi apáink találkoztak. Sok férfi ma úgy érzi, hogy a házasság, a karrier és az apaság hármas szorításában vergődik, a feszített munkatempó és a stressz csapdájába került. Tudatos tervezés, belső erő és támogatás hiányában a férfiak célt tévesztenek, passzívvá válnak, eltávolodnak a családjuktól, és kezdenek hiányozni gyermekeik életéből.
2018-01-25: Család - Puskás Attila:

Szívünkért (Erdő-mező ajándéka)

Érdemes vitatni, hogy melyik szervünk nélkülözhetetlen az életben maradáshoz? Ez a vita értelmetlen lenne, hiszen valamennyi szervére szüksége van ebben a bonyolult rendszerben az élő, fizikailag-szellemileg tevékeny embernek. Ebben a rendszerben szívünk a hajtómotor a keringési rendszerrel együtt. Ha leáll, és újraindítása sikertelen, meghalunk. Tegyünk meg tehát mindent, ami segíti munkáját. Gyógyteákat kortyolva is. Ehhez a könyvtárnyi szakirodalom, valamint a saját tapasztalat alapján csak a legfontosabb lehetőségeket emelem ki, amelyek könnyen megvalósíthatóak.