Leégett egy fafeldolgozó

2018. július 14., szombat, Közélet

Kiégett egy nagybaconi fafeldolgozó péntek reggel, a helyszínre három csapatot küldött tűzoltóautókkal a megyei katasztrófavédelmi felügyelőség, a lángok megfékezésében és az oltásban a baróti önkéntes tűzoltók is részt vettek.

Tolvaj Marius szóvivő szerint áldozatokat nem követelt a tűzvész, a lángok tovább terjedését is megfékezték, de a 800 négyzetméteres épület teljesen kiégett, a tető pedig leszakadt. Kollégái délelőtt a födém eltávolításán és a tűzfészkek oltásán dolgoztak még. (dvk)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
A megyei önkormányzati választásokon mely párt tanácstagjelöltjeit támogatja?













eredmények
szavazatok száma 1787
szavazógép
2018-07-14: Közélet - Fekete Réka:

Élménydús Napsugi-tábor

Két hét alatt, két váltásban közel kétszáz gyermek vett részt a Sport-All Egyesület által kilencedik alkalommal szervezett Napsugi napközis élmény- és kalandtáborban. A kiscsoportok vezetői közül ketten korábban maguk is napsugisok voltak, és amit ők kaptak, most át szeretnék adni a kisebbeknek.
2018-07-14: Közélet - :

Hét eleji ellenőrzések

A hét elején 26 ellenőrzést végeztek a Kovászna megyei rendőrök, továbbá 61 esethez szálltak ki, utóbbiak közül 20-at a 112-es sürgősségi hívószámon jelentettek be. A főkapitányság közleménye szerint hétfőtől szerdáig a rendőrök 184 bírságot róttak ki több mint 75 ezer lej összértékben.