KosárlabdaVégre bemutatkozott a Sepsi BC!

2009. szeptember 10., csütörtök, Sport

Két játékosát leszámítva, bemutatta a 2009—2010-es idényben a bajnoki aranyéremért harcoló játékoskeretét a megyeszékhelyi A-osztályos női kosárlabdacsapatunk, a Sepsi BC. Igazoltan hiányzott a szerda délelőtti ,,premierről" a jamaicai Vanessa Gidden — aki a jövő héten csatlakozik a zöld-fehérekhez — és az amerikai Kristen Rasmussen, aki a mai nap folyamán Budapesten találkozik először új csapattársaival.

De lássuk, ki volt jelen a csapatbemutatón: Vass Ildikó, Sándor Emőke, Bordás Noémi, Nagy Ildikó, Csillag Angéla — az együttes régi játékosai, Florina Diaconu (Govora), Irina Borş (Govora), Cristina Paula Ciocan (Craiova), a frissen érkezett, új kosaras lányok, az együttest pedig Kisgyörgy Tünde (Sepsi ISK), Veres Kinga (Sepsi ISK), Kerekes Izabella (BBall 6 BC), Miska Brigitta (BBall 6 BC) és Szőcs Emőke (BBall 6 BC) ifjúsági játékosok egészítik ki. Vass Ildikó elmondása szerint annak ellenére, hogy idén kevesebb pénzből gazdálkodnak, célkitűzéseik nem változtak: bajnoki cím, Román Kupa-győzelem. A Sepsi BC ma utazik Budapestre, ahol részt vesz a Testvérvárosok Kupáján. A tornán a szentgyörgyi kosarasok pénteken Kecskeméttel, szombaton Cegléddel, vasárnap pedig Ferencvárossal mérkőznek meg.

(Tibodi)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1719
szavazógép
2009-09-10: Sport - x:

Két arany-, két ezüst- és két bronzérem (Triatlon)

Ez a Sepsiszentgyörgyi Aluta Triatlon Sportegyesü­let mérlege a Konstancán tartott országos bajnokságon. A rossz idő — eső, szél, 40 cm-es hullámok a tó vizén, ahol az úszást rendezték — ellenére Horváth Sándor edző tanítványai felülmúlták először önmagukat, másodszor versenytársaikat.
2009-09-10: Sport - x:

Minifoci

Kézdi környéki bajnokság
beindítását tervezik a csernátoniak, hogy minél jobban kihasználhassák új sportcsarnokukat. Ebből következtethetünk, hogy minifoci-bajnokságról van szó.