Sepsiszentgyörgy, 2018. január 18., csütörtök 17:57
Köszöntjük Piroska nevű olvasóinkat!

Kedvcsináló a bükszádi tanösvényhez

2010. július 14., szerda, Közélet
Sólyomkő — andezit tanösvény címmel jelent meg kiadványba foglalt rövid leírása annak a bükszádi tanösvénynek, amelyet Rabocskai László és csapata alakított ki, ez egyébként már a harmadik jelzett útvonaluk a zalánpataki és a sepsiszentgyörgyi mellett.
Az olvasmányos, fotókkal szépen illusztrált kötet szerzői Rabocskai László és Gödri Judit (mindketten a megyeszékhelyi Váradi József Általános Iskola tanárai), leírják a 12 kilométeres útszakasz fontosabb látnivalóit, és azokat térképen is feltüntetik. Rabocskai László lapunknak elmondta: a zöld háromszöggel jelzett útvonal végigjárása mindenkinek jó, tartalmas vakációs program, ha csoportok jelentkeznek náluk, akár idegenvezetést is vállalnak. (mózes)
Hozzászólások
2010-07-14: Közélet - :

Leállt a kézdialmási iskola építése

A versenytárgyalást megnyerő Toro Impex Kft. három éve kezdett hozzá az építkezéshez, és a megkötött szerződés értelmében két év alatt kellett volna kulcsrakészen átadnia az iskolát.
2010-07-14: Világfigyelő - :

Augusztus 6-án iktatják be Schmitt Pált

Schmitt Pált, a harmadik köztársaság negyedik elnökét augusztus 6-án iktatják be hivatalába ünnepélyes keretek között ― közölte Kiss Norbert, a megválasztott államfő kommunikációs hivatalának vezetője.