Milyen legyen a Gábor Áron tér?

2011. augusztus 3., szerda, Közélet

Kézdivásárhelyen szombaton délelőtt kezdődött, és hét végéig tart Építészeti műhely címmel az az egyhetes rendezvény, melyen tizenhat fiatal építész a Gábor Áron tér felújítási lehetőségeiről tanácskozik.

A rendezvény ötletgazdája Wiesz István és ifj. Gáll Zoltán. A résztvevők a Vigadó földszinti, számítógépekkel berendezett termében dolgoznak ki közös tervet, javaslatot a Gábor Áron tér felújítására. A rendezvény a hét végén a felújítási lehetőségeket bemutató kiállítással zárul. (Iochom)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
A megyei önkormányzati választásokon mely párt tanácstagjelöltjeit támogatja?













eredmények
szavazatok száma 1803
szavazógép
2011-08-03: Közélet - Hecser László:

Ünnep Erdőfülében

Erdőfülében a hét végén tartott falunapon a helyi értékek bemutatására helyezték a hangsúlyt.
2011-08-03: Közélet - :

Ellenőrzik a Sing-Singben élőket

Szociális szempontok szerint értékelik ki a sepsiszentgyörgyi szociális otthonban élő mintegy száztíz család helyzetét – döntötte el legutóbbi rendes ülésén a megyeszékhelyi önkormányzat képviselő-testülete.