Bibliadráma-bemutató nap

2011. október 5., szerda, Közélet

Környékbeli bibliadráma-asszisztensek (lelkészek és pedagógusok) bibliadráma-bemutató napot tartanak Kézdivásárhelyen önismereti csoportok indítása céljából.

Az Éld át azt, amiről eddig csak hallottál! mottó a biblia­dráma módszerének lényegét közvetíti, azaz játékos formában átélni a bibliai történeteket. Ezáltal bővülhet a hittapasztalat, személyesebbé válhat az Isten–ember kapcsolat, elmélyülhet az önismeret. A rendezvényt az esperesi hivatal Józef Bem utca 11A szám alatt tartják október 8-án, szombaton 9 órától. Jelentkezni péntekig lehet személyesen az alábbi telefonszámokon: Sánta Edit (Kökös): 0267 347 173, Mátyás István (Angyalos): 0723 364 676, Roth Levente (Bita): 0745 421 292, Szabó Kinga (Bita): 0784 016 612. (p. m.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
A megyei önkormányzati választásokon mely párt tanácstagjelöltjeit támogatja?













eredmények
szavazatok száma 1783
szavazógép
2011-10-05: Közélet - :

Drágább a bölcsőde

Többet kell fizetni az étkeztetésért a bölcsődében, de a város is többet vállal – döntötte el Barót önkormányzata.
2011-10-05: Világfigyelő - :

Az alkotmánybírósághoz fordulnak (Szerb kárpótlási törvény)

Lomnici Zoltán, az Emberi Méltóság Tanácsának (EMT) elnöke tiltakozik az ellen, hogy Boris Tadic szerb elnök aláírta a magyarság kollektív bűnösségének talaján álló kárpótlási törvényt. Hangsúlyozta, hogy az EMT mindenben egyetért a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) hétfő esti nyilatkozatával.