MotokrosszÚjra magyar bajnok Tompa Krisztián

2012. szeptember 27., csütörtök, Sport

A sepsiszentgyörgyi Tompa Krisztián ismét magyar bajnok lett, miután megnyerte az anyaországi motokrosszbajnokság 85 cm3-es géposztályának utolsó (hatodik), Nyársapátiban megrendezett versenye mindkét futamát.

Kis motorosunk háromszéki és erdélyi versenyzőként immár harmadik alkalommal Magyarország legjobbja, hiszen az elmúlt esztendőkben diadalmaskodott már az 50 és 65 cm3-es kategóriában is. Tompa számára még nem ért véget a szezon, mivel a hét végén ott lesz a Kelet-európai Kupa utolsó előtti futamán, amelyet a bulgáriai Haszkovóban rendeznek meg.
Az elmúlt hét végén a Dementor Kupa újabb megmérettetésére került sor Ciolpani-ban, ahol a szentgyörgyi Demeter László a második és Urszuly Harold a harmadik helyen zárta az amatőrök versenyét, míg az ozsdolai ORT Racing motokrosszosai közül az 50 cm3-es géposztályban induló Ördög Zoltán ötödik lett, Szfarli Hunor pedig megnyerte a 65 cm3-esek viadalát.(tibo)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
A megyei önkormányzati választásokon mely párt tanácstagjelöltjeit támogatja?













eredmények
szavazatok száma 1313
szavazógép
2012-09-27: Apróhirdetések - :

Apróhirdetések

Kínál lakás
Első emeleti háromszobás tömb­házlakás a László Ferenc ut­cában eladó. Irányár: 30 000 euró (alkudható). Telefon: 0760 830 123.
2204/b
2012-09-27: Sport - :

Kettőből kettő (Női kézilabda, A-osztály)

Remekül kezdte az idényt a sepsiszentgyörgyi Bobowling: megnyerte mindkét eddigi mérkőzését. A Farkas Csaba és Szerző Árpád irányította alakulat a hét végén a nagyon fiatal Giurgiut látta vendégül, melyet erősen egyoldalú mérkőzésen 14 gólos különbséggel győzött le.