A forrás védelmében Uzonkafürdőn

2012. november 2., péntek, Közélet

Közmunka révén lett mutatósabb és tisztább az uzonkai fÅ‘ borvízkút. Miután tavasszal a forrás és a csorgó között új csövet helyeztek le, mostantól rendkívül hasznos kerítés védi a forrás környékét a szemetelÅ‘ktÅ‘l. Az önkéntesek ezúttal szintén a Kelemen házaspár szólítására válaszoltak: Komporály Viktor vállalkozó (faanyaggal járult hozzá), Tompos Miklós, Deák Attila, Fogarassy József, Máthé JenÅ‘ és Tök DezsÅ‘.                 (Ferencz)
 

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
A megyei önkormányzati választásokon mely párt tanácstagjelöltjeit támogatja?













eredmények
szavazatok száma 1868
szavazógép
2012-11-02: Közélet - :

Új megyegondnok

A Klárik László lemondásával megüresedett megyemenedzseri állást jövő hétfőtől Kovács Ödön, a megyei vízgazdálkodási hivatal eddigi igazgatója tölti be.
2012-11-02: Közélet - :

Szabadtéri építészeti kiállítás

Első alkalommal szerveznek szabadtéri építészeti kiállítást Sepsiszentgyörgyön. Ma 13 órakor a városháza előtt állítják ki az Architectura.5 nevű műépítészeti projektre benevezett, illetve ezen az éves szemlén díjazott terveket.