BirkózásMátéfi Árpád a női olimpiai válogatott főedzője

2014. október 30., csütörtök, Sport

Éremkovácsunkat, az Iskolás Sport­klub és az MSC birkózóedzőjét, Mátéfi Árpádot mától kezdve a női birkózóválogatott főedzőjévé nevezte ki a Román Birkózószövetség.

Ez pedig azt jelenti, hogy Árpád felvonul a válogatott keret­tel Izvorani-ba, a román sportmozgalom edzőtáborába, s megkezdi a birkózó leányok felkészítését a riói olimpiára. Gazdag, nagyon gazdag felkészülési program várja, sok-sok nemzetközi versennyel, melyekről majd időben beszámolunk. Addig is hadd mondjuk el, Mátéfi Árpád nem egyedül megy Izvorani-ba, magával viszi három tanítványát, név szerint Incze Krisztát, Mădălina Lingu­rarut és Anca Petreát. Pakliba került a lehetőség, hogy Rióban három birkózó leányunk is képviselje majd Romániát. Jó munkát, Mátéfi Árpád! És sok sikert!
*
Ma a Kós Károly Iskolaközpont tornatermében a gyermek I-es korosztály országos bajnokságának körzeti szakaszát rendezik meg, természetesen az ISK birkózóinak rézvételével. Sok sikert, gyerekek! (-ros)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1883
szavazógép
2014-10-29: Nyílttér - :

1956 visszavetette a kommunizmust

Minden év októberében kegyelettel emlékezünk számos elbukott szabadságharcunkra, me­lyek a magyar nép szabadságszeretetét és bátor­ságát bizonyítják, valamint a törhetetlen jellemet, az igazságos és élhető társadalom iránti el­kötelezettséget, amiért sok elődünk képes volt kockára tenni életét és személyes szabadságát.
2014-10-30: Sport - Tibodi Ferenc:

Mindkét csapatunk nyert (Teremlabdarúgás, I. liga)

Legutóbb az elmúlt bajnokság 17. körében fordult elő, hogy mindkét együttesünk egyazon fordulóban megnyerte mérkőzését.