Vállalja a kudarcot

2014. november 26., szerda, Közélet

Victor Ponta kormányfő tegnap kijelentette, hogy vállalja az államelnöki választásokon vallott kudarcot: „Én vagyok a felelős. Most mit gondolnak? Amíg nyertem, babérokat kaptam. Most azt hiszik, hogy mást hibáztatok?” – felelte az újságíróknak. A dubaji vakációjáról elhárította a kérdéseket, csak annyit mondott, hogy „hazugságok” az erről szóló hírek, nem a kormány pénzét költötte, és nem iszik whiskyt.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1721
szavazógép
2014-11-26: Közélet - :

A lemondás is kevés lenne

Victor Ponta kormányfő lemondását követelte tegnap az ellenzék a képviselőházban, amiért a kormány nem gondoskodott arról, hogy az elnökválasztáson minden külföldön élő román állampolgár élhessen választójogával. A kormányfőtől a vitanapot kezdeményező ellenzék kért magyarázatot a hosszú sorokra, az urnazárás után kint rekedt szavazók ezreire, akiket a fogadó országok rendőrei néhol könnygázzal zavartak szét.
2014-11-26: Belföld - :

Hírsaláta

A SZEBENI MAGYAROK DICSÉRIK JOHANNIST. Egészen másnak ismerik a nagyszebeni magyar közösség képviselői Klaus Johannist, mint ahogy az RMDSZ felső vezetése festette le az államfő-választási kampányban.