Frontális ütközés

2016. május 25., szerda, Közélet

Súlyos baleset történt tegnap reggel 8 órakor Sepsiszentgyörgy közelében az előpataki úton. Előpatakról a városba tartó gépkocsi áthajtott a szomszédos sávra, és frontálisan ütközött a szemből jövő, szabályosan közlekedő járművel.

  • Torma Csaba felvétele
    Torma Csaba felvétele

 

A balesetben könnyebben sérült a két gépkocsivezető, a vétkes 28 éves férfi – aki a rendőrségi jelentés szerint valószínűleg elbóbiskolt – és a másik kocsit vezető 28 éves nő, és súlyos sérülést szenvedett az első kocsi 45 éves női utasa. Egyik gépkocsivezető leheletében sem mutattak ki alkoholt. A kivizsgálást gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés gyanújával folytatják. A rendőrség felhívja a gépkocsivezetők figyelmét, fáradtan ne vezessenek. (sz.)
 

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1534
szavazógép
2016-05-25: Közélet - Szekeres Attila:

Már csak működtető kell (Megyei hulladékgazdálkodás)

A Kovászna Megye Tanácsának dísztermében tegnap tartott konferenciával lezárult a megyei integrált hulladékgazdálkodási terv. A Tiszta környezet, gazdag vidék jelmondatú programról Tamás Sándor tanácselnök, Ambrus József, a megyei integrált hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztési egyesületének elnöke és Baki János, a tervet életbe léptető iroda vezetője számolt be.
 
2016-05-25: Közélet - Bokor Gábor:

Nemet mondtak az iskolavásárlásra

Nem vásárolja meg a nagyborosnyói önkormányzat a Bartha Károly Általános Iskola azon szárnyát, amely a református egyház tulajdonában van. Az ügyben Szőcs Levente polgármester nyújtott be tanácshatározat-tervezetet, javasolva, hogy a községháza szerezzen tulajdonjogot az épületrész felett. A tanácstagok két igen, hét nem szavazat és két tartózkodás mellett elutasították a tervezetet. Az épületvásárlás lehetősége megosztotta az önkormányzati képviselőket, már a gazdasági bizottság ülésén feszült vita alakult ki.