Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2017. április 3., hétfő, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagytata, testvér, rokon és ismerős, a sepsiszentgyörgyi
RÁDULY LAJOS
szerető szíve életének 72., özvegységének 23. évében türelemmel viselt betegség után megszűnt dobogni.
Temetése 2017. április 4-én, kedden 14 órától lesz a vártemplomi református temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
19014


Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagyapa, igazi jó testvér, após, apatárs, sógor, keresztapa, rokon, barát és jó szomszéd, volt vérbeli focista,
PÁL LAJOS (ÖCSI)
életének 75., özvegységének második évében elhunyt.
Temetése 2017. április 3-án 14 órakor lesz református szertartás szerint a sepsiszentgyörgyi katolikus ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
19014
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama, testvér és rokon,
özv. SZILÁGYI MÁRIA
(szül. SÁNDOR)
életének 84., özvegységének 23. évében rövid betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének.
Temetése 2017. április 3-án, hétfőn 15 órakor lesz a közös temető ravatalozóházától.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
19015
Fájdalomtól megtört szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, nagymama, dédnagymama, anyós, rokon, szomszéd és ismerős,
özv. FERENCZ ÁRPÁDNÉ
GÁL IRMA
szerető szíve fáradságot nem ismerő, munkás életének 94., özvegységének 24. évében 2017. április 2-án megszűnt dobogni.
Drága halottunk földi maradványait 2017. április 4-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra az olaszteleki temetőben.
„Munkás kezeid lehanyatlottak, örök pihenőre tértél, értünk hozott áldozatodért, jóságodért, szeretetedért hálás szívvel mondunk köszönetet.”
Emléked legyen áldott, nyugalmad csendes.
A gyászoló család
du.

Megemlékezés
Kegyelettel emlékezik Medggyasszay László lelkipásztor és családja édesanyja halálának 44. évfordulóján.
9994
Fájó szívvel emlékezünk a lemhényi ifj. ZSIGMOND BÉLÁRA halálának 17. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
9995
Csillag volt, mert szívből szeretett, s mi úgy szerettük, ahogy csak lehetett. Mégis elment tőlünk, mint a lenyugvó nap, de szívünkben él, és örökre ott marad. Szíve nemes, keze dolgos, élete nehéz volt, álma legyen boldog. Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit nagyon szeretnek. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk JANKÓ JULIANNÁRA (virágkereskedő) halálának hatodik hónapjában.
A gyászoló család
4298282
Tíz évvel ezelőtt, április 2-án távozott közülünk INCZE LÁSZLÓ tanár, a nevét viselő múzeum alapítója és évtizedeken át vezetője. Akik ismerték, szerették emlékezzenek rá kegyelettel.
Családtagjai
9984
Kegyelettel emlékezünk a középajtai SIMON ZOLTÁNRA halálának negyedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4298242
Ne fájjon nektek, hogy már nem vagyok, hiszen napként az égen nektek ragyogok. Ha szép idő van, s kék az ég, jusson eszetekbe sok szép emlék. Ha rám gondoltok, soha ne sírjatok – inkább a szép dolgokon kacagjatok! Ha telihold van, az értetek ragyog, s azt jelenti, hogy boldog vagyok. Ha hullócsillag száll az éjféli égen, akkor mondjatok egy imát értem. Én is imát mondok majd értetek, hogy boldog lehessen szívetek. Ha rám gondoltok, soha ne sírjatok, hiszen szívetekben jó helyen vagyok! Fájó szívvel emlékezünk április 3-án a zágoni id. TÖRÖK ZOLTÁNRA halálának második évfordulóján.
Szerető családja
4298322

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2463
szavazógép
2017-04-03: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Színház
TAMÁSI ÁRON SZÍNHÁZ. A sepsiszentgyörgyi magyar színház műsorán: ma 19 órától a nagyteremben Molière: Úrhatnám polgár (rendező: Sardar Tragirovsky), szerdán 19 órától a nagyteremben Brecht: A városok dzsungelében (rendező: Porogi Dorka).
2017-04-03: Gasztronómia - Fekete Réka:

Sütés-főzés az iskolában

Borókabogyós fűszervaj, alszegi pogácsa, spenótos palacsinta telemeás-paradicsomos töltelékkel, krémes köménymagleves füstölt szalonnás tojásrántottával és pirítóssal, ropogós fogasfilé murokpürével, zöldpetrezselymes babbal, abált marhacomb tormás krumplipürével és végül mákostészta fehér csokoládéval, konyakos meggyhabbal és  grillázstorta – ezt a menűsort készítette el a sepsiszentgyörgyi Berde Áron Szakközépiskola és a csíkszeredai Joannes Kájoni Szakközépiskola vegyes csapata a Schnitta Sámuel Országos Szakmai Emlékverseny március közepén Veszprémben tartott döntőjén, amellyel a két székelyföldi szakács-, egy cukrász- és két pincértanonc a negyedik helyezést érdemelte ki.