Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Negyvenöt éves a Tanulók Klubja

2017. április 3., hétfő, Közélet

A kézdivásárhelyi Tanulók Klubja munkaközössége szombaton a sportcsarnokban nagyszabású előadással ünnepelte fennállásának negyvenötötdik évfordulóját.


Az intézmény 1972-ben pionírházként alakult a Béke utca egyik államosított emeletes ingatlanjában, és jelenleg a Rózsa negyedben lévő székházban négy katedrával működik. Szombaton délután az érdeklődők a sportcsarnok előterében megtekinthették a modellező és elektronika szakkörös tanulók kiállítását, majd a klub fúvószenekarának és kilenc mazsorettcsoportjának gálaelőadását. Az eddigi hagyományokhoz híven ezúttal is díjazták a legszorgalmasabb és legeredményesebb tanulókat, a klubnál legalább öt évet eltöltött tagokat pedig emléklappal ajándékozták meg. (iochom)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1060
szavazógép
2017-04-03: Közélet - Iochom István:

Megsemmisült Ópra Benedek szülőháza

Kézdiszárazpatakon Ópra Benedek házának már csak a kőalapja maradt meg. Ez és a közelében található, félig lebontott kőgabonás emlékeztet arra, hogy nem is olyan régen ezen a több mint másfél hektáros birtokon egy székely család élte mindennapjait.
2017-04-04: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kőrösi Csoma Sándor Napok
A Kőrösi Csoma Sándor Közművelődési Egyesület idén 28. alkalommal szervezi meg  rendezvénysorozatát Kovásznán és Csomakőrösön április 6–8. között.