Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Menesztették az egyik alprefektust

2008. június 20., péntek, Közélet

A kabinet felmentette az alprefektusi tisztségből Gabriel-Nicolae Siminiceanut.

A szerdán hozott 641-es kormányhatározat rekordgyorsasággal jelent meg a tegnap kiadott 460-as számú Hivatalos Közlönyben.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1071
szavazógép
2008-06-20: Máról holnapra - Farcádi Botond:

Az ördögi paktum

Az ördöggel kötött paktumként is értelmezhető az a megállapodás, amely a Demokrata-Liberális Párt és a Gigi Becali-féle Új Nemzedék Pártja között született a bukaresti helyi tanácsban. Ugyan közvetlenül nem érintenek minket a fővárosi önkormányzatban zajló történések, a többség kialakítása, a két párt közötti megállapodás azonban jelzés értékű. Ha mást nem, hát azt sugallja, hogy Traian Băsescu pártja bármire képes a hatalom megszerzése érdekében, még arra is, hogy a juhpásztorból lett milliomos többnyire fociszurkolók által támogatott szélsőséges alakulatával fogjon össze.
2008-06-20: Közélet - Mózes László:

Nyomás alatt a környezetvédelmi minisztérium (Verespatak)

Június 18-án a Roşia Montana Gold Corporation (RMGC) 877 302 euróval növelte az idén februárban általa kért 100 000 eurós kártérítés értékét ― közölte Korodi Attila környezetvédelmi miniszter. A tárcavezető úgy értékeli, az RMGC azt akarja elérni, hogy megváltoztassa a tavaly szeptemberben hozott döntését.