Horgászokra vadásznak

2008. június 26., csütörtök, Közélet

A megyei Vadász- és Sporthorgász Egyesület kérésére a csendőrség segítséget nyújt a szabálytalanul horgászók ellenőrzéséhez. A múlt hét miden egyes napján reggel és este is sor került ilyen akcióra.

Ellenőrzik az engedélyeket meg a tiltott eszközök használatát, de legtöbb gond a jogszabálynak azzal a kitétével akad, amely tiltja a bizonyos méret alatti halak kifogását.

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 2039
szavazógép
2008-06-26: Közélet - Kisgyörgy Zoltán:

Szennyvízhálózat Mikóújfaluban

A tavalyi 7-es kormányrendelet adta lehetőséget pályázta meg a községvezetés, ebből építik ki a település szennyvízhálózatát (képünk). A kivitelező a gelencei székhelyű Paksi Technogáz leányvállalata. Mint megtudtuk, a magyar érdekeltségű cég ,,profi munkát végez, s az ütemtervet is betartja." A beruházás értéke egymillió euró.
2008-06-27: Nyílttér - Iochom István:

Megvertek egy érettségiző lányt (Rendőrségi túlkapás Esztelneken)

Vasárnap 22.30 óra után rendőr jelenlétében és aktív segítségével, minden valószínűség szerint féltékenységből egy Felicia keresztnevű nő testileg bántalmazta a most érettségiző esztelneki Gyergyai Csillát, akit a verés után pár nappal, szerdán kerestünk fel otthonában. Vele és édesapjával beszélgettünk.