MotokrosszÖrdög Zoltán udvarhelyi sikere

2017. szeptember 18., hétfő, Sport

Szombaton Székelyudvarhelyen rendezték meg a román motokrosszbajnokság ötödik fordulóját, az ozsdolai Ördög Zoltán (fotó) pedig az MX65-ös géposztályban nem talált legyőzőre.

 

Kis versenyzőnknek ez volt a második román bajnokija, amin rajthoz áll, ugyanis korábban csak a zernyesti futamon indult, és azt is megnyerte. A bolgár pontvadászat éllovasaként Zoltán játszi könnyed­séggel diadalmaskodott Udvarhelyen úgy, hogy a viadal mindkét futamát megnyerte. A román küzdelemsorozatból már csak egy forduló van hátra, amit várhatóan szeptember 30-án Gyergyószárhegyen rendeznek meg.
A szombati megmérettetést megelőzően motorosunk az előző két hétvégén Bulgáriában (Szamakov, illetve Szevlievo) versenyzett, és mindkét viadalon a legjobbnak bizonyult. Ozsdolai tehetséges sportolónk legközelebb Kaposváron áll rajthoz, ahol október 1-jén kerül sor a magyar bajnokság ötödik és egyben utolsó fordulójára. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 2384
szavazógép
2017-09-18: Sport - :

Dániel ezúttal sem talált legyőzőre, Imreh tizenkettedik lett (Triatlon)

Szeptember 16–17. között Románia egyik legnépszerűbb országúti triatlonversenyének Mamaia adott otthont, ahol közel 230 versenyző állt rajthoz különböző kategóriákban. Sepsiszentgyörgyről Dániel Attila, Imreh László és Deák Zsombor is az olimpiai távon tette próbára magát.
 
2017-09-18: Sport - Tibodi Ferenc:

Újrasorsolás után Temesváron kezdünk (Női kosárlabda, Nemzeti Liga)

A Jászvásári Politehnica és a Târgovişte visszalépése után a Román Kosárlabda-szövetség pénteken kénytelen volt újrasorsolni a 2017–2018-as bajnokság menetrendjét, hiszen az eredetileg tizenkét csapatosra meghirdetett pontvadászat tízcsapatosra apadt. Az október 4-én rajtoló bajnokság mezőnye a következő: Galaci Phoenix, Alexandria, Temesvári MSC, Gyulafehérvári U, Sepsi–SIC (címvédő), Szatmárnémeti VSK, Brassói Olimpia, Aradi ICIM, Kolozsvári U és a Marosvásárhelyi Sirius.