Búcsú a vörös hajtól?

2007. május 31., csütörtök, Család

Míg eddig a tépett formák és a szélsőséges színek domináltak, most átveszik a helyüket a rövidebb, klasszikus fazonok. Természetes, elsősorban szőke és barna árnyalatokat használnak a fodrászok — tudta meg az MTI munkatársa Hajas László sztárfodrásztól.

Karakteres frizurák köszönnek vissza a divat- és sztárvilágból, amire jó példa Victoria Beckham új hajviselete is. Ezt az irányzatot erősítette meg a 2007-es Hajas-fodrászverseny, amelyre a hajvágás kategóriában negyven pályamű érkezett. A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt három frizura klasszikus alapokra épít, és természetes árnyalatokat használ. Ugyanakkor marad az úgynevezett kapcsolat nélküli hajvágás, amely kiemeli a haj bizonyos részeit. A verseny hajszínkategóriájában egyébként egy brazil kávébarna, telt árnyalat nyert.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1468
szavazógép
2007-05-31: Család - x:

Fűszerkert a ház körül 4.

Ha csak két virágládányi helyünk akad az erkélyen, oda a kedvenceink kerüljenek. Jól megfér egymás mellett a kis növésű kakukkfű, a majoránna és az oregánó, de a bazsalikomot, a zsályát és a citromfüvet nem tanácsos összeültetni más növényekkel, mert ezek terebélyes hely- és napfényigényűek.
2007-05-31: Közélet - Farkas Réka:

Akik akadályozzák a bejegyzést (Szövetség a Székelyföldért Egyesület)

Ötödször is elhalasztotta a sepsiszentgyörgyi bíróság a Szövetség a Székelyföldért Egyesület bejegyzésének tárgyalását. A tegnapi ülés kezdetén az ügyész jelezte, telefonon értesítették a prefektúráról, hogy két Kovászna megyei önkormányzat visszavonta csatlakozási határozatát. Az egyesület ügyvédje dokumentumokat, bizonyítékot kért az állításra, ezért 12 óráig felfüggesztették az ülést. A megadott időpontban az ügyvéd már nem jelent meg, az ügyész megismételte korábbi állítását, a bíró pedig június 13-ra halasztotta a tárgyalást, kérte, addig a prefektúra és a két önkormányzat hivatalos értesítésben jelezze, visszavonták-e vagy sem a határozatokat.