AtlétikaPowell Párizsban és Rómában sem rajtol

2007. július 5., csütörtök, Sport
Sérülés miatt sem a pénteki párizsi, sem a jövő heti római atlétikai Golden League-versenyen nem áll rajthoz Asafa Powell, a férfi 100 m-es síkfutás világcsúcstartója.

A jamaicai sprinter június 23-án, hazája országos bajnokságán szenvedett kisebb ágyéksérülést a 100-as fináléban. Powell menedzserének tájékoztatása szerint a probléma nem súlyos, nem befolyásolja a futó részvételét az augusztusi oszakai világbajnokságon, ám a francia és az olasz fővárosban elővigyázatosságból nem indul. A világrekordot 9.77 mp-cel tartó sztár a tavalyi évvel ellentétben így idén biztosan nem részesülhet majd a GL egymillió dolláros fődíjából, amelyhez valamennyi állomáson győzni kell.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 652
szavazógép
2007-07-05: Sport - x:

Továbbjutást ért a perui döntetlen (Labdarúgás)

Két döntetlent hozott a labdarúgó Copa Americán az A-csoport utolsó fordulója: Peru Bolíviával, Uruguay pedig a házigazda és csoportgyőztes Venezuelával osztozott a pontokon.
2007-07-05: Sport - Tibodi Ferenc:

Közelgő rajt (Labdarúgás, I. liga)

Július 2-án a Román Labdarúgó-szövetség elkészítette a labdarúgó I. liga őszi programját. A bajnokság július 28-án kezdődik, és a tavaszi idény első két fordulójával zárul. Az előzetes tervek szerint ezen előrehozott mérkőzéseket december 8-án és 15-én játsszák le.