LabdarúgásTovábbjutást ért a perui döntetlen

2007. július 5., csütörtök, Sport
Két döntetlent hozott a labdarúgó Copa Americán az A-csoport utolsó fordulója: Peru Bolíviával, Uruguay pedig a házigazda és csoportgyőztes Venezuelával osztozott a pontokon.

Peru a második, míg Uruguay a harmadik helyen végzett a kvartettben, s ezzel mindkét gárda bejutott a legjobb nyolc közé. A peruiak kétszer is hátrányban voltak a bolíviaiakkal szemben, ám Pizarro a 85. percben beállította a 2—2-es, negyeddöntőt érő végeredményt. Uruguay annak ellenére tudott továbblépni a csoportból, hogy a három találkozón csak egyetlen gólra volt képes. Az eredmények: A-csoport, 3. forduló: Peru—Bolívia 2—2, gólszerzők: Pizarro (34., 85.), illetve Moreno (24.), Campos (46.); Venezuela—Uruguay 0—0. A csoport végeredménye: 1. Venezuela 5 pont, 2. Peru 4 p., 3. Uruguay 4 p., 4. Bolívia 2 p. (azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény döntött: Peru—Uruguay 3—0).

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1536
szavazógép
2007-07-05: Sport - x:

Magyarországi verseny (Motokrossz)

A hét végén a sepsiszentgyörgyi Tompa Krisztián Magyarországon vendégeskedik, ahol indul a szomszédos ország motokrosszbajnokságának hatodik futamán, amelyet Dédestapolcsányon rendeznek meg. Az elmúlt hét végén kis motorosunk a hazai küzdelemsorozat besztercei állomását egy első (50 cm3-s géposztály) és egy harmadik (65 cm3-es kategória) helyezéssel zárta. Július 14—15-én újabb román bajnokira kerül sor, s a sepsiszentgyörgyi motokrosszosok Ciolpani-ba látogatnak, ahol országunk legjobb versenyzői újra harcba szálnak a futamgyőzelemért és a nyertesnek járó bajnoki pontokért. (t)
2007-07-05: Sport - x:

Powell Párizsban és Rómában sem rajtol (Atlétika)

Sérülés miatt sem a pénteki párizsi, sem a jövő heti római atlétikai Golden League-versenyen nem áll rajthoz Asafa Powell, a férfi 100 m-es síkfutás világcsúcstartója.