Elhalálozás

2017. november 13., hétfő, Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó férj, édesapa, nagyapa, testvér, após, sógor, apatárs, rokon, szomszéd, jó barát és ismerős,
id. OLÁH ISTVÁN
életének 76., házasságának 56. évében 2017. november 11-én hirtelen elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait november 13-án 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a baróti ravatalozótól unitárius szertartás szerint.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
19756

Köszönetnyilvánítás
Hálás köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik drága halottunk, id. SZÉKELY FERENC temetésén részt vettek, fájdalmunkban osztoztak, sírjára virágot helyeztek.
A gyászoló család
19755

Megemlékezés
Szeretetét szívünkbe zárva, kegyelettel emlékezünk drága jó édesapánkra, a pávai VARGYASI FERENCRE halálának 12. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
19433
Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a fotosmartonosi INCZE LÁSZLÓRA halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4302429
Fájó szívvel emlékezünk édesapánkra, az uzoni MIHÁLY GÁBORRA halálának 13. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Lányai, Hajnal
és Marika
4302470
Kegyelettel emlékezünk a hat hete elhunyt
SUCIU ETELKÁRA. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
A gyászoló család
4302483
Halálának első évfordulóján hiányát érezve, szeretetét, jóságát szívünkbe zárva emlékezünk LEOPOLD JENŐRE. Nyugodjék békében.
Szerettei
4302486
Ma egy éve, 2016. november 13-án szenvedésed véget ért, de az élet csendesen megy tovább, és a szép emlékek ebben segítenek. Kegyelettel emlékezünk SZABÓ TIBORRA halálának első évfordulóján. Nyugodjon békében.
Szerettei
4302491
A pótolhatatlan veszteség örök fájdalmával emlékezünk a hat éve elhunyt barátosi
KÁDÁR MÓNIKÁRA. Ez a nap az emlékezés napja, érted imádkozunk halkan, zokogva. Szívünket megsebezte ez a nap, s azóta már semmi sem ugyanaz. Nélküled már semmi sem olyan, mint régen, fájó könnycsepp lettél szeretteid szívében. Bús temető csendes suttogása, oda megyünk hozzád, ez maradt csak hátra.
Szerető családja
19757
Cikk megjelenési időpontja: 2017-11-13 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint kétirányúvá kellene-e tenni a sepsiszentgyörgyi Gábor Áron utcát?eredmények
szavazatok száma 745
szavazógép
2017-11-13: Közélet - Hecser László:

Hidegben is ajándékot adott a természet

A László Kámán Gombászegyesület és a sepsiszentgyörgyi Székely Nemzeti Múzeum szervezésében szombaton tartott hagyományos gombanap középpontjában a tölcsérgombák álltak, de a program nem csak róluk szólt: az egyesület tagjai által készített fényképekből gombafotó-kiállítás nyílt, akadt – szó szerint – csemege a gasztronómia iránt érdeklődők számára is, a gyermekek pedig mesének és vetélkedőnek örvendhettek.
2017-11-13: Sport - Tibodi Ferenc:

Ott lenni a tokiói nyári olimpiai játékokon (Kerékpározás)

Bár többször adtunk hír eredményeiről, újságunk hasábjaiban eddig nem mutattuk be Szabó Norbertet, a sepsiszentgyörgyi fiatal és tehetséges kerékpárost. 24 éves bringásunk 2016-ban még országúti és pályaversenyen is indult, ám idén velodromra váltott, és elmondása szerint túlteljesítette szezon eleji célkitűzéseit. A csíkszeredai Tusnad Drag Cycling Team kerékpárosa gyerekkora óta kötődik a kerékpározáshoz, már 13 évesen versenyzett, ám csak 2013-ban – miután kipróbálta magát duatlonban és triatlonban is – nyergelt át teljesen a kerékpározásra, amelyet azóta is versenyszerűen űz. A bukaresti Maziconnál kezdett, majd jött 2014–2015-ben a Bukaresti Dinamo, és tavalytól versenyez a Tusnadnak. Az elmúlt hét csütörtökén beszélgettünk egy tea mellett, s már találkozásunk első pillanatában szembetűnt, hogy Norbert határozott, roppant céltudatos, és minden szavából, mozdulatából sugárzik a magabiztosság. Ezen erényekre szüksége is van, ha ott szeretne lenni a 2020-as tokiói nyári ötkarikás játékokon, és célja eléréséhez hajlandó mindent feláldozni. Hosszú és rögös még az út, amely a felkelő nap országában sorra kerülő olimpiáig vezet, ám idei eredményeivel Szabó Norbert rászolgált a biztatásunkra és szurkolásunkra, s nagyon bízunk abban, hogy meg tudja valósítani merész álmait.