Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Laptalálkozó, könyvbemutató és nyereményjátékTalálkozzunk, nyerjünk Kovásznán

2018. január 30., kedd, Közélet

Január 31-én, szerdán Kovásznán találkozunk olvasóinkkal. A helyi kultúrotthonban 18 órára várjuk mindazokat, akik a Háromszék munkatársaival szeretnének találkozni, ugyanakkor bemutatjuk szerzőink legújabb, a Kaláka könyvek sorozatban megjelent köteteit. Hívjuk hűséges olvasóinkat és mindazokat, akik részt kívánnak venni interaktív nyereményjátékunkban.

A lapértékelés, a média, elsősorban a nyomtatott sajtó jelenlegi helyzetének elemzése mellett bemutatjuk Kuti János legújabb, Lássuk a medvét! című kötetét, Puskás Attila Utak és ösvények című kötetéről beszél, Csinta Samu Plakátballada című tényregényéről. Ugyanakkor további, a Kaláka könyvek sorozatban nemrég megjelent könyveket is bemutatunk, ezeket a helyszínen meg is lehet vásárolni.
A nyereményjáték részeként a találkozó minden résztvevője tombolajegyet kap, amelyet kitöltve helyben tud elhelyezni egy urnában. Ugyanakkor a mai újságban megjelent szelvény is tombolajegyként használható, amelyet mind a résztvevők, mind a találkozóról távol maradók kitölthetnek, és január 31-én 15 óráig eljuttathatják a szerkesztőségbe. A szerdai eseményen részt vevők is elhozhatnak személyenként egy-egy szelvényt, a laptalálkozó résztvevői így akár két tombolával is benevezhetnek, s dupla eséllyel vehetnek részt a sorsolásban. Azok, akik Facebook-oldalunkat látogatják, és a találkozó kezdési időpontjáig, vagyis január 31-én 18 óráig ezt a bejegyzést megosztják (nem csak kedvelik), ugyancsak nyerhetnek. A nyeremények listája, valamint a beküldendő szelvény lapunk 10. oldalán található.
 

Háromszék

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 579
szavazógép
2018-01-30: Máról holnapra - Mózes László:

Hűséges bábkormány

Hangosan dübörgött tegnap a szavazógépezet a parlamentben. A harmadik Dragnea-kabinet miniszterjelöltjei délelőtt zsinórban kapták meg átmenő osztályzataikat a szakbizottságokban.
2018-01-30: Közélet - Farcádi Botond:

Felpörgött a regisztráció (Magyarországi választások)

Sepsiszéken mintegy tízezren regisztráltak eddig a választói névjegyzékbe, ez háromezres növekedést jelent a négy évvel korábbi számhoz képest, de az EMNP és az EMNT munkatársai továbbra is mindent megtesznek azért, hogy segítséget nyújtsanak mindazoknak, akik részt kívánnak venni a magyarországi országgyűlési választásokon – közölte sajtótájékoztatóján Kolcza István, az Erdélyi Magyar Néppárt sepsiszéki elnöke.