Kebelemlékmű

2008. július 12., szombat, Magazin

Kebelemlékmű ékesíti mától egy oroszországi városka központi parkját. A szoborkompozíció, amely fedetlen női kebleket formáz a rajtuk nyugvó férfikézzel, a Rosztovi terület Batajszk városában nyer elhelyezést — olvasható a Lenta orosz hírportálon.

A fedetlen kebel ábrázolása azonban nem öncélú, az ihletett művész(ek) elképzelése szerint ugyanis a szobor szerencsehozó talizmánként funkcionál majd a településen: bármely férfi, aki megérinti az emlékművet, száz százalékig biztos lehet abban, hogy boldog lesz a házassága. A továbbiakban a mellemlékmű mellett felállítják a szerelmesek padját, a közelben pedig létrehozzák a kibékülés tisztását, ahol a házaspárok a családi harmónia helyreállításán fáradozhatnak.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1472
szavazógép
2008-07-12: Magazin - x:

Annamari az Aranyszarvas elődöntőjében

Dancs Annamari bekerült az Aranyszarvas Fesztivál elődöntőjébe. A zsűri mellett a nézők szavazatai is döntenek a továbbjutásról. Az elődöntőt július 20-án este élő műsorban közvetíti az RTV1.
2008-07-14: Máról holnapra - Simó Erzsébet:

Éljünk, de miből?

Dacosak a szakszervezetek, ami a minimálbér július elsejétől való emelésének halogatását illeti.