Meghalt a világ legidősebb bloggere

2008. július 16., szerda, Magazin

Száznyolc éves korában elhunyt Olive Riley, a világ legidősebbként számon tartott blogszerzője.

Az 1899-ben született ausztrál asszony egy június végi blogposztban makacs náthára panaszkodott, a 75. bejegyzést pedig már egy barátja írta meg: ,,Olive Riley szombaton békében elment. Gyászolja az interneten szerzett ezernyi barátja és a több száz rokon és leszármazott."A www.worldsoldestblogger.blogspot.com alatt vezetett blogból kiderül, hogy Riley felnevelt három gyereket, és egyebek mellett volt szakács és bárhölgy is. Utolsó éveit egy idősotthonban töltötte Sydney-ben, és a blogja révén világszerte megismerték a nevét. Egy dédunokája szerint a blogolás tartotta frissen a szellemét, és nagyon élvezte, hogy híres lett.

Hozzászólások
Szavazás
Ön beoltatta-e magát koronavírus ellen?
eredmények
szavazatok száma 1806
szavazógép
2008-07-16: Magazin - x:

Julius Caesar-kiállítás

Julius Caesart, s mindazokat, akik szerepet játszottak a Római Birodalom legismertebb politikusának és hadvezérének életében és halálában, felvonultatja az a kiállítás, amely október végén nyílik az olasz fővárosban.
2008-07-16: Riport - Kisgyörgy Zoltán:

Üdv az útra

A felső-háromszéki Feldoboly egy összeforrott, régi történelmi faluközösség fészke. Több jeles személyiség, köztük Erdély két püspökének is itt ringatták bölcsőjét. Kevés a tér arra, hogy az egykor önálló település eseménydús históriáját részletezzük. A helybeli közösség ősöktől örökölt ,,mindenben véleményt mondani tudunk" jellemvonása hozta felszínre a helyhatósági választások után az ellentéteket.