„Oszlopos” balesetek a hétvégén

2018. március 13., kedd, Közélet

Három esetben is riasztották a hétvégén a megyei katasztrófavédelmi felügyelőség és a rohammentő-szolgálat munkatársait, minden alkalommal villanyoszlopok és járművek ütközésének hatásait kellett elhárítaniuk.

 

A felügyelőség közlése szerint Sepsiszentgyörgyön parkoló autóra zuhant egy villanyoszlop, jelentős kárt okozva a járműben. Személyi sérülés szerencsére nem történt. A járművet a tűzoltók szabadították ki az oszlop, valamint a kábelköteg alól. Uzonban és Oltszemen közúti balesetek nyomán kellett beavatkozniuk, mindkét helyszínen az úttestről lesodródott személygépkocsikat villanyoszlopok állították meg. Az autóvezetőket és az utasokat – egy 37 éves nő kivételével, aki kórházi kezelésre szorult – a helyszínen ellátták a rohammentő-szolgálat szakemberei. (ndi)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1487
szavazógép
2018-03-13: Közélet - Kisgyörgy Zoltán:

Harangszentelés Mikóújfaluban

A mikóújfalusi ravatalozóház előtt tették közszemlére azt az 56 kilogramm súlyú, A hangolású és „szép szavú” lélekharangot, amelyet a múlt héten népes küldöttség hozott el Ballószögből Mikóújfaluba. A babérkoszorúval ékített ajándékot a hétvégén szentelték meg.
2018-03-13: Közélet - :

Rendőr volt a gázoló

A kézdialmási rendőrőrs parancsnokhelyettese volt az a gépkocsivezető, aki múlt hétfőn autójával elgázolt egy férfit Kézdivásárhelyen a Gyárak útján a gyalogátjárón – jelezték olvasóink.