Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

VisszajelzésSemmiféle közöm sincs a rágalmazó plakátokhoz

2008. július 18., péntek, Nyílttér

A Háromszék szerdai lapszámában megjelent, és személyemet érintő Az írásszakértő azonosította a titokzatos rágalmazót címet viselő cikk kapcsán érintett félként a következőket nyilatkozom: semmiféle közöm nincs a rágalmazó plakátokhoz.

Mivel egyes személyek a faluközösség előtt be akarnak mocskolni, meggondolom a megfelelő jogi eljárás megtételét.

Kosztándi Géza, az RMDSZ kézdiszentkereszti szervezetének elnöke

Megjegyezés. A lapunkhoz is eljuttatott írásszakértői vélemény — a marosvásárhelyi székhelyű Romániai Grafológiai Egyesület pecsétjével és Gáspár Jolán elnök kézjegyével — egyértelműen fogalmaz: a lejárató jellegű feliratok ugyanattól a személytől — Kosztándi Gézától — származnak, aki az összehasonlításul beküldött kimutatást összeállította és aláírta. A szerk.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 1782
szavazógép
2008-07-18: Nyílttér - Sylvester Lajos:

Hagymáskő

A Hagymáskő úgy emelkedik ki környezetéből, mintha vulkáni kúp lenne, pedig egy hatalmas mészkőgúla, amit nem is titkol, mert hatalmas seb tátong északi oldalán, és belsőségeit megmutatja a mészkőbánya. Visszakerült a vargyasi közbirtokosság tulajdonába, amely öles bádogtáblán adja hírül román és magyar nyelven is, hogy tilos a bányászat.
2008-07-18: Nyílttér - x:

A sepregetést felülről kell kezdeni!

Csodálkoztam, hogy az utóbbi időben az állami intézmények közül — a bizalom fokát firtató felmérések alapján — az igazságszolgáltatás után az utolsó helyet folyton a parlament töltötte be. Most már tisztán látom, hogy ott olyan dolgok történnek, amelyek valóban mesébe illőek. Két pihent agyú szenátor mindenféle bizottság jóváhagyása nélkül, egyhangúan megszavaztatott fáradt, bágyadt, munkaundorban szenvedő, álmos kollégáival egy olyan törvényt, amely arra vonatkozna, hogy az Isten áldása, az eső, hasznos-e az aszálynak, az alföldi törökbúzának, vagy nem, és ha arra a következtetésre jutnak, hogy hasznos, akkor a tévéadók közölhetik, ha pedig káros, akkor nem ajánlatos nyilvánosságra hozni.