Gyermekeink

2018. május 24., csütörtök, Család
Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1446
szavazógép
2018-05-24: Család - :

Éltető beszélgetéseink

Ahogyan kommunikálunk, mindenre kihat: az éppen adott napi problémákra, amelyekkel meg kell küzdenünk, arra, hogy megoldódik-e az épp kirobbant konfliktus, és végső soron arra is, hogy miként viselkedünk egymással. A kommunikáció a hétköznapi kapcsolatainkban is körülményes, ám egy párkapcsolatban, házasságban még a jó napokon is nehézséget okozhat.
2018-05-24: Család - Puskás Attila:

Gyógyszerré nemesült „mérgek” (Erdő-mező ajándéka)

Délkelet-európai és ázsiai őshazájából honosodott meg földrészünk vala­mennyi országában az immár fontos élelemként és gyógyszeripari termékként ismert termesztett mák (Papaver somniferum, ++), amelynek elnevezésében a nagy Linné az („alvást hozó”) fajnévvel jelezte felhasználásának lehetőségét.